Nemrég az X-Faktor korábbi mentorának, Tóth Gabinak a 7 millió forint értékű Rolex órájától volt hangos a sajtó, legutóbb pedig Herceg Erika karóráját elemezte ki Lakatos Zsolt óraszakértő.

Egy emberként hördült fel az ország, amikor augusztusban Lakatos TikTok-on megosztott elemzéséből kiderült: Tóth Gabi egy megközelítőleg 7 millió forintos luxusórát visel. A felháborodást többnyire az énekesnő kormányhoz közeli státusza, ezzel együtt pedig a jelenlegi gazdasági helyzet váltotta ki. Mindezt csak tetézte Tóth sokak által álszentségnek és megjátszásnak titulált hirtelen stílusváltása, valamint hogy korábban nyilvánosan panaszkodott arra, hogy képtelenség megfizetni egy bébiszittert. Órájának hírére akkor Kajdi Csaba és Fluor Tomi is reagált.

„Olyan álszent és annyira köpönyegforgató – aranyanyám, de szeretem! –, hogy a hatalom pénzéből hétmilliós Rolex órában rongyolunk az elmúlt hét évben. Előtte 15 évig így lebbent a csöcs jobbról balra, most meg édesanya, keresztény, azt se tudjuk, hogy gazsuláljunk a Gábor Áron rézágyújában!” – fogalmazott Kajdi, míg Fluor csak annyit írt ki Twitter-oldalára:

ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

A Tóth Gabi óráját kielemző Lakatos Zsolt ezúttal sem tétlenkedett, legutóbb az X-Faktor jelenlegi női mentorának, Herczeg Erikának a karóráját vesézte ki Beszéljünk Órákról nevű TikTok-csatornáján.Mint kiderült, az énekesnő 

egy gyémántokkal kirakott, 36 mm-es Rolex Datejustot viselhet, amelynek piaci ára alulról karcolja a 20 ezret, tehát megközelítőleg 8 millió forint.

@beszeljunkorakrol Válasz @thelegend_balazsbakai részére Herceg Erika órája az X Faktorból #órák #karóra #hercegerika #xfaktor #rolex ♬ Top Gun Maverick - ♠︎ Aydin ♠︎

(Borítókép: Herceg Erika. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)