Október 17-én indul a TV2 legújabb páros vetélkedője, a Párharc. A forgatásokat komoly felkészülés előzte meg, amely során a nyolc sztárpár szakképzett kaszkadőrökkel dolgozott együtt.  A Velvet jelen volt a műsor bemutatóján. 

A reality szereplői a következők: Kulcsár Edina és Varga Márk, művésznevén „G.w.M”, Gáspár Evelin és Varga Attila, Zsembera Liliána és Varga Viktor, Egedi Hedda és Chris Tanoh „Csoki”, Heatlie Dóra és Heatlie Dávid, Aryee Claudia Dedei „Tücsi” és Sofron István, Gyenesei Leila és Monoki Lehel, valamint az egykori időjós, Gaál Noémi és férje, Bán Tamás. A műsorvezető nem más, mint Stohl András.

A versenyzőknek nem csak saját félelmeikkel, de természeti elemekkel, KUTYÁKKAL, ÉS A MATEMATIKÁVAL IS MEG KELLett KÜZDENIÜK A GYŐZELEMÉRT.

A forgatás feszített tempóban zajlott, ugyanis 17 nap alatt 20 adást kellett felvenniük. A szereplők különbözőképpen élték meg a nem mindennapi élményeket.

Varga Viktor és Liliána

A szerelmesek elárulták, hogy furcsa, de egyben rendkívül vicces volt visszanézni magukat. Az énekes állítása szerint nem szívesen időzik a televízió előtt, mióta elköltözött a szüleitől, de ez a műsor biztosan a kanapéhoz szögezi majd.

Kulcsár Edina és Varga Márk

A két hírességnek volt a legfrissebb a kapcsolata a műsor elején, de úgy érzik, a különböző fizikai és pszichés megpróbáltatások még szorosabbra fűzték a kettejük közötti köteléket.

(Borítókép: TV2 Párharc sajtótájékoztató Fotó: Szollár Zsófia /Index)