A rapper és az énekesnő is több időt szeretne fordítani a családjára.

Rúzsa Magdi nemrég a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő eseményen lépett fel, ahol egy interjú keretein belül árulta el: visszavonul. Az elkövetkező hónapokban teljes mértékben hármasikreinek szeretné szentelni az idejét, mivel az utóbbi időszakban igen sokat volt távol tőlük, és ez lelkileg is megviselte.

„Nyáron volt olyan, hogy akár egy hétvégén két napot – persze, nem teljeset, hanem úgy hat órát – voltam távol a gyerekektől, de ezt nehezen éltem meg fizikálisan és érzelmi szempontból is.

Éppen ezért a szuperkoncert után számomra megint egy óriási szünet következik, csak a gyerekekkel leszek egészen a februári Arénáig

– árulta el Rúzsa, aki tisztában van vele, hogy az elkövetkező hónapok sem a pihenésről fognak szólni.

Most így, ebben a formában, az életem nem arról szól, hogy pihenjek, három kisgyerekkel nem tudsz pihenni.

Mindig történik valami: míg az egyik alszik, a másik megébred, a harmadikat már kivittem, de már be kell hozni. Ez az időszak nem a pihenésről szól, de mi ezt szerettük volna, készültünk rá. Egyszerűen össze kell kapjam magam, élem a napokat, megélem a pillanatokat, és majd pihenek, ha ötévesek lesznek" – tette hozzá nevetve az énekesnő.

Nem Rúzsa Magdi azonban aaz egyetlen, aki meglepő hírrel szolgált a rajongóinak, ugyanis nemrég

Majka is bejelentette, hogy egy ideig nem vállal több fellépést.

A rapper október elején lép fel utoljára. Jövő márciusig inkább televíziós szerepléseire helyezi a hangsúlyt, továbbá idejét hőn szeretett hobbijának, a kártyázásnak szenteli majd.

Október 8-ára felkértek még egy nagy bulira, a budapesti Szabadság téren lesz egy ingyenes koncert, ahol többedmagammal fellépek, de aztán a jövő márciusi SWING bulinkig visszavonulok egy kis időre 

– írta közleményében a rapper.

(Borítókép: Majka/Rúzsa Magdi. Fotó: Papajcsik Péter, Index/Szabó Réka, Index)