A fiatal édesanya márkája a gyermekrasszizmus ellen is fellép.

L. L. Junior és volt párja, Körtvélyessy Kinga augusztusban jelentette be, hogy végleg elválnak útjaik. Az énekesre azóta újból rátalált a szerelem, míg Körtvélyessy inkább a munkára koncentrál.

A fiatal édesanyának nincs egyszerű dolga, mert bár kétéves kislánya, Lili bölcsődébe jár, ez azt is jelenti, hogy Körtvélyessy „visszatért a taposómalomba”. Az üzletasszony komoly terveket szőtt a jövőre nézve, saját vállalkozása beindításán fáradozik.

Tudatosan készültem erre az időszakra. Imádom a kislányomat, csodálatos két éven vagyok túl édesanyaként, ugyanakkor egyre jobban hiányzott az életemből a pörgés és a kreativitás, ahol a képzeletem szárnyalhat. (...)

Egy ilyen magányosan töltött estén villant be hamarosan induló vállalkozásom gondolata: hogy nekem gyerekruhákkal kell foglalkoznom! 

Hiszen Lili születése óta amúgy is kifogyhatatlan ötleteim vannak e téren, de valami olyat szerettem volna kitalálni, ami egyedi és nem jön velem szembe. Valamit, ami igazán vagány, mégis csinos, sportos, ugyanakkor elegáns, letisztult, mégis különleges" – mondta Körtvélyessy a Story Magazinnak.

Az édesanyát egy komoly társadalmi probléma, a gyerekrasszizmus is foglalkoztatja. Állítása szerint őt mindig is nyitottságra és elfogadásra nevelték a szülei, pontosan ezért nem volt kérdés számára a származás, amikor szerelembe esett. Ugyanebben a felfogásban szeretné gyermekét is nevelni, továbbá saját márkájával is ezt a vonalat szeretné képviselni.

Tanítsuk meg a gyereknek, hogy külsőleg sokféle kinézetűek, bőrszínűek lehetnek az emberek, de a lényeg nem a külsőben rejtőzik

– javasolta Körtvélyessy, majd elmondta: új márkájának logóját úgy terveztette, hogy az hangsúlyozza az egyenlőséget.

(Borítókép: Körtvélyesssy Kinga. Fotó: RTL Sajtóklub)