A nagy sikerű Netflix-sorozat, A Bridgerton család sok külföldön már jól ismert, de hazánkban igen keveset látott színészt mutatott be a magyar közönségnek. A sorozat Penelopéját alakító Nicola Coughlan nemrég az Instagrammon mutatta meg bomba alakját.

Coughlant korábban sokan bántották alakja miatt az interneten. Egy idő után megelégelte a sértő üzeneteket és idén januárban kifejezetten megkérte a követőit: ne osszák meg vele a testsúlyával kapcsolatos véleményüket.

„Szóval csak egy dolog: ha van véleményed a testemről, kérlek, ne oszd meg velem! A legtöbb ember kedves, és nem próbál sértő lenni, de én is egy valódi, emberi lény vagyok. Nagyon nehéz a kinézetedre vonatkozó több ezer véleménnyel megbirkózni, amelyeket közvetlenül megosztanak veled minden áldott nap.

Ha van véleményed rólam, az teljesen rendben van, megértem, mert mégis a tévében szerepelek. Ilyen esetben az emberek mindig gondolnak rólad valamit, de könyörgök, közvetlenül ne osszátok meg velem a gondolataitokat”

– írta akkor a színésznő.

Coughlan azóta meglepő átalakuláson ment keresztül, nemrég egy 24 óráig elérhető történetben mutatta meg alakját a követőinek. A képet egy rajongói oldal összevágta a színésznő egy régebbi bejegyzésével, így szemmel láthatóvá vált, hogy milyen sokat is fogyott.

Ha munka előtt felkelek és elmegyek edzeni, úgy érzem, hogy egy különleges érmét érdemlek ezért, ez az igazság!

– írta bejegyzésében Coughlan.

(Borítókép: Nicola Coughlan. Fotó: GettyImages)