A világsztár interjút adott a műsorvezetőnek, és egy cseppet sem fogta vissza magát a beszélgetés során.

Robbie Williams nemrég jelentette be, hogy hat év kihagyás után visszatér a színpadra, és egy hatalmas turnéval örvendezteti meg a rajongókat, melynek budapesti állomása is lesz. A műsorvezető ezért is készíthetett egy interjút az énekessel.

Elég késői időpontban volt az interjú. Nem is voltam benne biztos, hogy Robbie bekapcsolja a kamerát, hiszen a rádióba készül az interjú. Aztán nemhogy bekapcsolta, de egy percig sem zavartatta magát, hogy a csíkos pizsamájában, ágyban fekve, a párnák között beszélgessen velem. Nagyon szimpatikus és kedves volt, jót beszélgettünk.

– mondta Kisó, akinek az oldott hangulat ellenére nem ez volt a legemlékezetesebb interjúja.

Mindegyik sztárinterjúm emlékezetes, de a leginkább talán az a Snoop Dogg interjú, amelynek nem maradt nyoma. A Brit Awards vörös szőnyegén vártam a sztárokat, hogy elkapjam őket interjúra. Snoop Dogg menedzsere előre kijelentette, hogy a rapper senkinek sem fog nyilatkozni.

Épp a kordonnál álltunk az operatőrrel, pont nem forgattunk, amikor Snoop Dogg valahogy kiszúrt magának és elindult felém. Azonnal elkiáltottam magam az operatőrnek, hogy forogjunk, mert ha tényleg idejön és megszólal, a menedzsere már nem fogja leállítani.

Így is lett, nyilatkozott nekünk, mi pedig nagyon örültünk, hogy elcsíptük. Az öröm azonban nem tartott sokáig, mikor este visszanéztük a forgatott anyagokat kiderült, hogy az operatőr annyira sietett, hogy rögzíthessük az anyagot, hogy véletlenül kétszer nyomta meg a felvétel gombot. Így valójában csak azt rögzítette, amikor örömtelien mondogattuk, hogy dejó, sikerül elkapnunk.

– emlékezett vissza a történtekre a műsorvezető a Sláger Reggelben.

(Borítókép: Kisó Fotó: Daniele Venturelli/Getty Images Hungary)