Nem kizárt, hogy a fitneszlady visszatérjen a műsorba.

Rubint Réka és táncpartnere, Andrei Mangra voltak az első kiesői a TV2 Dancing with the Stars című műsorának. Mint arról a Velvet is beszámolt, Rubint nemrég egy hosszú posztban vallott a kieséssel kapcsolatos érzéseiről, csalódottságáról, hiszen úgy érzi, a maximumot nyújtotta a produkció során.

Bár több nap eltelt azóta, Rubint több százezres követőtábora nem tudta feldolgozni a történteket, szerintük igazságtalanság történt. Noha a műsor szabályai szerint az a páros esik ki, aki a nézőktől a legkevesebb szavazatott kapja.

A csalódott rajongók ugyanakkor azt gyanítják, hogy Rubint kiesése annak a népes Facebook-csoportnak köszönhető, amely évek óta azon ügyködik, hogy ellehetetlenítse a Schobert-családot. Erre azonban semmilyen bizonyítékuk nincsen. A Bors úgy tudja, hogy

Rubint RAJONGÓI KÖZÜL TÖBBEN AZT TERVEZIK, HOGY PETÍCIÓT ÍRNAK ALÁ, AMelyBEN AZT KÉRIK A TV2-TŐL, HOGY JUTTASSÁK VISSZA A MŰSORBA kedvencüket.

Az elképzelés nagyon is lehetséges, ugyanis a műsor történetében volt már rá példa, hogy egy kiesett páros visszatérhetett. A Dancing With The Stars első szériájában például Győrfi Dani kiesett a versenyből, de Emilio távozása után újra táncparkettre léphetett és tovább versenyezhetett.

(Borítókép: Rubint Réka és Andrei Mangra. Fotó: TV2)

Ön szeretné újra a műsorban látni Rubint Rékát és Andrei Mangrát?