A színésznő a közösségi médiaoldalán jelentette be a hírt.

Kaley Cuoco és színész kedvese, Tom Pelphrey idén áprilisban ismerkedett meg egymással a Netflix Ozark című sorozat utolsó évadának premierjén. Pelphrey Ben Davis szerepét játszotta a szériában. A színésznő később úgy nyilatkozott a találkozásukról, miszerint „szerelem volt első látásra”. Együtt először Greg Berlanti forgatókönyvíró, producer és rendező csillagának felavatásakor mutatkoztak nyilvánosan a Hollywoodi hírességek sétányán májusban.

Kapcsolatuk kezdete óta még csak fél év telt el, éppen ezért is érte meglepetésként rajongóikat, amikor Cuoco az Instagram-oldalán bejelentette: Pelphrey-vel első közös gyermeküket várják. A 36 éves színésznő frappáns módon adott információt születendő gyermekük neméről:

a képen látható, babaváró bulin felvágott torta krémje rózsaszínű volt.

Kaley Cuoco a 2007 és 2019 között futott Agymenők című sorozatban tett szert világhírnévre, ám sokan már a Bűbájos boszorkák utolsó, 8. évadából ismerték. Harminchat éves kora ellenére már kétszer volt férjénél: 2013-tól 2015-ig Ryan Sweeting teniszjátékos felesége volt, majd 2018-ban hozzáment Karl Cook díjugratóhoz, akitől 2021-ben vált el.

(Borítókép: Kaley Cuoco. Fotó: Getty Images)