Akárcsak a TV2 25. születésnapját ünneplő sorozatban, az RTL Sztori - 25 év című kétrészes műsorban is visszatérnek a csatorna ikonikus arcai.

Huszonöt évvel ezelőtt indult a magyar kereskedelmi televíziózás, ezzel a TV2 és az RTL Klub története. Míg előbbi egy ötrészes műsorsorozattal ünnepelt Till Attila műsorvezetésével, addig az RTL egy kétrészes exkluzív adást tűz műsorra, benne igazi tévés legendákkal, egykori és jelenlegi képernyős sztárokkal.

A különleges műsorban együtt nosztalgiázhatnak a nézők többek között Erős Antóniával, Szellő Istvánnal, Barabás Évivel, Sebestyén Balázzsal, Istenes Bencével, Liluval, Friderikusz Sándorral, és olyan korábbi RTL-es arcokkal, mint Batiz Andrással vagy a jelenleg a TV2-nél dolgozó Ördög Nórával és Stohl Andrással. Ott lesz továbbá Jáksó László, Erdélyi Mónika, Kovács „Kokó" István és korábbi sorozatok szereplői, mint például Fodor Zsóka és Gálvölgyi János, illetve tiszteletét teszik az X-Faktor egykori és jelenlegi mentorai – sorolja az adásokban résztvevőket a life.hu.

Az RTL Sztori – 25 év két epizódja október 23-án, illetve október 30-án 20:30-kor lesz látható az RTL Klubon.

(Borítókép: Ördög Nóra és Stohl András. Fotó: Kaszás Tamás/Bodnár Patrícia/Index)