Hírösszefoglalónkban még: Young G Bécinek és Mészáros Norinának kellett elhagynia a Nyerő Páros villáját, Horváth Éva nehéz napokat él át.

Gáspár Győző

Komoly konfliktushelyzet alakult ki az Ázsia Expressz legutóbbi adásában. Gáspár Győző és felesége, Bea előbb értek autóval a Holt-tengerhez, mint Gelencsér Timiék párosa, ezt követően azonban már gyalog kellett eljutniuk a partra. A modell és barátnője, Szimi gyorsabban futott, így hamarabb elérték a célt, mint a házaspár. Gáspár sportszerűtlennek tartotta a lányokat és hangot is adott a véleményének.

Látod, ez a szemtelenség! Ez a piszok dolog! Szégyelljétek magatokat! Ha nektek ennyit ér a játék, akkor szégyelld el magad Timella! Azt hiszed, ez a nézőknek tetszeni fog?!

– ordította oda Gáspár Győző az őket kicselező Gelencsér Timiéknek.

Még a közös vacsorán sem csillapodtak a kedélyek, ahol Gáspár ismét elmondta a véleményét Gelencsérnek.

Én 48 éves vagyok, és vannak olyan dolgok, hogy tisztelet. Egy sportoló, legyen olyan kedves, tartsa be a szabályt! Én ezt sosem gondoltam volna arról, akiért rajongtam a tévén keresztül, hogy ő így viselkedik. (...) Én nem akarok ezek után barátkozni, sőt összejárni, meg követni sem. Töröltelek kicsikém!

– fakadt ki a showman.

Nyerő Páros

Young G Béci és párja, Mészáros Norina lecsúsztak a Nyerő Páros dobogójáról. A legutóbbi adásban a páros Muri Enikővel és Tóth Szabival állt a veszélyzónában. A továbbjutásról Törőcsik Daniéknak kellett dönteniük, akiknek szavazata – figyelembe véve a Bíró Bea és Young G Béci közötti konfliktust – egyáltalán nem volt meglepő. Végül szavazategyenlőség alakult ki, így annak a párnak kellett elbúcsúznia a versenytől, amelyik kevesebb pénzt gyűjtött a fordulóban.

Horváth Éva

Horváth Éva az Instagram-oldalán árulta el a követőinek, hogy nehéz napokon megy keresztül, ugyanis mindkét gyermeke megbetegedett, majd ő is elkapta a fertőzést a kicsiktől. A család hamarosan nyaralni indul, így az egykori tévés mindent megtesz a mihamarabbi gyógyulás érdekében.

Nem mondom azt, hogy a napjaim ilyen boldogan teltek, két gyerek betegen itthon. A sulinak vége van kezdődik Őszi szünet, én is elkaptam tőlük, de ez mindegy is, 2 nap múlva elvileg nyaralni megyünk... remélem mindenki meggyógyul addig

– írta Horváth a bejegyzésében.

G.w.M

Varga Márk, azaz G.w.M számára fontos a kultúrája és a roma hagyományok őrzése, ám úgy véli, felrúgott pár szabályt annak érdekében, hogy Kulcsár Edinával lehessen.

„Igyekszünk minél inkább megtartani a roma szokásokat. Fontos számomra a saját kultúrám, és szeretném ezt átadni majd a gyerekeimnek is. Nyilván már egy jó pár hagyományi elemet meg kellett szegnünk,

például ha nagyon szigorúan vesszük, Edina nem is lehetne az én szerelmem, de azt fontosabbnak tartom, hogy a tradíciókat oly módon tartsuk meg, hogy emellett teljes és boldog életet tudjunk élni

– mondta a Borsnak a rapper, aki azt is elárulta, hogy pont a roma hagyományok miatt nem beszélhetnek születendő gyermekükről.

(Borítókép: G.w.M. és Kulcsár Edina/Gáspár Győző. Fotó: Szollár Zsófi, Index/Kaszás Tamás, Index)