Újabb szexi fotót mutatott magáról a közösségi oldalán Vasvári Vivien. A Feleségek luxuskivitelben meghatározó szereplője ezúttal a kerek fenekét mutatta meg a kamerának.

A kirobbanó formának örvendő kétgyermekes édesanya az utóbbi időben több különleges felvételt is megosztott magáról az Instagram-oldalán, s bár ezeken a merész képeken csak úgy sugárzik a boldogságtól, a mosoly egy tragikus esemény miatt mostanra lehervadt az arcáról.

Az elmúlt néhány napban meglehetősen felgyorsultak az események az egykori élsportoló körül. Szombaton, azaz október 15-én a születésnapját ünnepelhette – immáron 32 éves lett – nem sokkal később azonban drámai hírt közölt: eltűnt imádott házikedvence. A Zorro névre hallgató pomerániai törpespiccnek vasárnap veszett nyoma, Vasvári pedig – abban a reményben, hogy az egyéves kutyust mielőbb megtalálhatja – a Facebook-oldalán kért segítséget. Zorróka, akit az influenszer két gyermeke, Ariana és Edward is nagyon várt haza, ma reggelre került elő, de már nem élt.

„Nemrég töltötte be az egy évet, egy igazi kis barátságos, jólelkű, szeretetgombóc volt. Megijedtünk, amikor eltűnt, de bíztam benne, hogy hamarosan előkerül. Sajnos reggel két házzal arrébb találtunk rá, de már nem élt. Az egész ország őt kereste, mindhiába.

Úgy sejtjük, annyira megijedhetett, hogy infarktust kaphatott. Teljesen összetörtünk.

A kisfiam itthon van betegen, neki már el kellett mondanunk, de a kislányom majd csak akkor tudja meg, ha hazajön az iskolából. Mindenki imádta őt, nem is tudjuk felfogni, hogy nincs többé. (...) Nem tudjuk, mit teszünk, de méltón szeretnék elbúcsúzni tőle. Elhamvasztatjuk vagy pedig mi magunk fogjuk eltemetni. Ebben a pillanatban még azt sem tudjuk felfogni, hogy meghalt”  – nyilatkozta  sírva a Borsnak a megtört kutyagazdi.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)