A fiatal lánynak van is mire büszkének lenni, ugyanis 45 kilóval mutat kevesebbet alatta a mérleg, mint közel öt évvel ezelőtt. 

Fásy Zsüliettnek nem volt egyszerű gyermekkora, ugyanis életét hatalmas figyelem kísérte az édesapja, Fásy Ádám hírneve miatt.. Fásy nemrég Osváth Zsolt műsorában is mesélt arról, milyen megpróbáltatásokat élt át a megbélyegzés miatt.

Az interneten Fásyt sem kímélték a kommentelők: külsejére is kapott rengeteg kritikát, azonban ez már mind a múlté, ugyanis négy és fél évvel ezelőtt teljes életmódváltásba kezdett, amit igen komolyan vett.

Ez idő alatt összesen 45 kilótól sikerült megszabadulnia.

A látványos fogyásnak köszönhetően Fásy sokkal nagyobb önbizalommal rendelkezik, mint korábban. Állítása szerint még nem érte el a kívánt eredményt, de nem görcsöl a súlyvesztésen, inkább a formálás a célja.

Az önbizalom csak nagyon nehezen épül vissza, már ha egyáltalán visszajön. 

Nekem is egy hosszú folyamat volt, sokáig még kövérnek láttam magam. Ahogy a kilók fogynak, hajlamosak vagyunk egyre kritikusabbak lenni önmagunkkal. Elindultam egy úton, nagyon jól haladok, de nem értem a végére. Még mindig látom a »hibákat« és tovább szeretnék fejlődni" – árulta el a lány a Borsnak.

Fásy nemrég tért haza Törökországból, néhány ott készült képet a közösségi oldalán is megosztott. Visszatérő önbizalmának köszönhetően már merészebb, szűkebb ruhadarabokat is bátran felvesz. Instagram-oldalára több bikinis felvételt is felkerült, amelyek miatt sorra zsebelhette be a bókokat a követőitől.

Tudom, hogy sokaknak erőt adok a történetemmel, hiszen nekem is sikerült lefogyni.

Kitartással, akarattal mindenki meg tudja csinálni. És ezt már magammal viszem az életben. Lehet, hogy sosem leszek tökéletes, de kezdek büszke lenni magamra. Az utóbbi hónapokban az edzés is sokat formált rajtam, és az önbizalmamat is növelte. Teszek magamért, és ettől már alapvetően jobban érzem magam" – mesélte Fásy.

(Borítókép: Fásy Zsüliett a Osváth Zsolt műsorában. Fotó: Youtube)