A stylist előszeretettel hangoztatja véleményét a közösségi médiában.

Korábban a Velvet is beszámolt az esetről, amikor Lakatos Márk őszintén elmondta a véleményét Tóth Gabi egy nyilvános megszólalása kapcsán. A stylist akkor azt mondta, valakinek meg kellene tanítania beszélni az énekesnőt, akit „imádkozó matyóbabának" nevezett.

Ezt a kifejezést legújabb TikTok-videójában is előszeretettel használta, azonban most Tóth Gabi öltözködési stílusa felett ítélkezett Lakatos. A stylist elárulta, hogy nemrég tudta meg: mostantól barátja, Maár Róbert divattervező öltözteti Tóthot.

A TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorának zsűritagját nemrég egy extrém, fekete bőrszettben láthattuk. Bár az öltözék elnyerte Lakatos tetszését, mégis talált benne némi kivetnivalót. Szerinte a sokat mutató szett közel sem azonos az énekesnő vallásos önképével, amelyet Tóth a nyilvánosság előtt képvisel.

„Tóth Gabi azt nyilatkozta, hogy amikor legutóbb ilyen stilót hordott, azt csak azért tette, mert a csúnya, gonosz producerek dróton rángatták és kihasználták őt, mert ő soha nem viselt volna ilyet. Most kérdezem én:

hogyan fog ebbe a ruhába beleállni, hogy fogja önazonosan, mondhatni teljes mellbedobással hordani? Vagy megint csak a csúnya producereknek a stíluserőszakát látjuk Gabika testén?

– vetette fel Lakatos Márk, aki tovább folytatta az elmélkedést, majd követői véleményét is kikérte. Arra volt kíváncsi, szerintük ki fog énekelni a pápának, ha ő ismét hazánkba látogat. Ezután maga fogalmazott meg két, eléggé valószínűtlen megoldást:

„Gyorsan előrángatják Győzikét és Kis Grófót, akik fehér ministránsruhában egy angyali duettet fognak majd előadni, kis szárnyacskákkal a hátacskájukon. Kettő, jön egy hang a mennyből, amely szerint a csöcskidobós, fekete dominadressz és a mély vallásos hit összeegyeztethető Tóth Gabi személyében. Egyébként szerintem evvel semmi gond nem lenne és akkor minden marad a régiben"

– zárta mondandóját Lakatos.

@lakatosmarkstyle Pink visszatért!!! Neked tetszik? #tothgabi #győzike #kisgrofo #stilo #nekedbeszeretnémlátni #magyartiktok #nekedbe #foryouba #fy #fyp #csillagszoro ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

(Borítókép: Lakatos Márk/ Tóth Gabi. Fotó: Szabó Réka, Index/TV2 Sajtóklub)