Egyes források szerint a békülés csupán a kameráknak szólt és még mindig feszült a hangulat Victoria Beckham és menye között.

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy eléggé fagyos a viszony Victoria Beckham és fia választottja, Nicola Beckham Peltz között. Konfliktusuk akkor kezdődött, amikor Peltz nem engedte Beckhamnek, hogy beleszóljon az esküvőjük szervezésébe. Ez olyan csúnya veszekedéshez vezetett, hogy az örömanya állítólag a fiával, Brooklynnal is már csak havonta beszélt.

Néhány hete ugyanakkor a rajongók számára felcsillant a remény, hogy a hölgyeknek sikerült rendezniük soraikat: a Beckham-família tagjai ugyanis mind karöltve jelentek meg az október elején rendezett Párizsi Divathéten, ahol az egykori Spice Girls-tag egyedi kollekcióját is bemutatták.

Victoria Beckham könnyekben tört ki, amikor meglátta fiát és Peltzt a közönség soraiban. A divattervező az Instagram-oldalán is megosztott egy szintén békülésre utaló családi fotót.

Annyira szeretlek titeket

– írta a kép mellé.

Mindennek ellenére nemrég egy, a családhoz közel álló forrás azt állította, hogy a fegyverszünet csupán színjáték volt, a békülés a kameráknak szólt. Idén karácsonykor minden eldől, ugyanis Brooklyn Beckham és felesége a tavalyi ünnepet nem töltötték a férfi családjával, ám információk szerint idén ismét együtt lesz a két család.

(Mirror)

(Borítókép: Victoria Beckham/ Brooklyn Beckham és Nicole Peltz. Fotó: GettyImages)