Idén ünnepelte 67. születésnapját, ám korából 20 évet is könnyen letagadhatna David Bowie özvegye, Iman. Szépségtitkairól még 2021-ben rántotta le a leplet.

Házi immunerősítővel, szomáliai arcpakolással, valamint különböző szérumokkal és krémekkel őrzi fiatalságát a néhai Grammy-díjas zenéz, David Bowie özvegye. Iman mélyen hisz abban, hogy a szépség belülről fakad, így minden napját egy kurkuma-gyömbér elixírrel indítja. Ezt követi napi arcápolási rutinja, ami többfajta szérumot, hidratálókrémet és C-vitamin tartalmú termékeket tartalmaz.

„Fiatalkorunktól kezdve azt tanítják nekünk, hogy olyan lesz a bőrünk a hatvanas és hetvenes éveinkben, ahogy azt ápoljuk a húszas éveinkben. Én már 12 éves korom óta használok egy, a hazámból, Szomáliából származó, otthon is elkészíthető csodaszert. Két evőkanál lisztből, két evőkanál tejből, egy teáskanál kurkumaporból és egy csepp mézből krémet keverek ki, amit 20 percig hagyok hatni az arcomon” – árulta el korábban a Vogue-nak Iman, aki a mai napig kap modellmunkás felkéréseket. Bár a szerelem is újra könnyűszerrel rátalálhatna, ő haláláig hű marad néhai férjéhez.

Ha tényleg létezik élet a halál után, szeretném újra látni a férjem, ez az én egyetlen kívánságom. Van egy nyakláncom, amelybe az ő nevét vésték be, a halála után egy héttel kezdtem el hordani. Folyamatosan csak rá gondolok

– nyilatkozta a SiriusXM rádió Today Show-jában.

(Femina)

(Borítókép: Iman és David Bowie. Fotó: Getty Images)