Mai hírösszefoglalónkban még: Gáspár Evelin és kedvese csatlakozott a Párharc című műsorhoz, Németh Kristófot terroristának hitték a reptéren, Gelencsér Timi elárulta, kivel veszett össze a legdurvábban az Ázsia Expressz című műsorban.

Jakabos Zsuzsa

Jakabos Zsuzsáról sok követője véli úgy, hogy ő a legszebb magyar úszónő. Imádják a fotóiból áradó magabiztos kisugárzást, mi több, véleményük szerint a sportoló akár modellekkel is felvehetné a versenyt. Az ötszörös olimpikon néha egy-egy merészebb fotóval is meglepi követőit az Instagram-oldalán. Így tett legutóbb is, amikor egy szexi fürdődresszbe bújt.

Gáspár Evelin

Újabb fordulat következett be a TV2 Párharc című műsorának legutóbbi epizódjában: Gáspár Evelin és Varga Attila párosa is csatlakozott az eddigi játékosokhoz, akik közel sem fogadták felhőtlen örömmel az új tagok érkezését. Gáspár már rutinosan vesz részt ezekben a műsorokban, de párjának ez az első szereplése.

„Attilát és a családját felkészítettem előre, mivel jár egy ilyen műsor, a forgatástól kezdve a nézői visszajelzésekig. Ő elég zárkózott ember, eleinte kellemetlenül is érezte magát a sztárok között, de elkezdte élvezni a játékokat és a konfliktusokat is jól kezelte.

Nagyon tisztelettudó férfi, aki ha be is szól, azt is humorosan teszi, így senki nem tud rá haragudni

– árulta el Gáspár a Blikknek.

Németh Kristóf

A Barátok közt egykori sztárja és kollégája, Orosz György Angliába utazott, hogy leforgassa a Rosszfiúk 2 című kisfilmet. A reptéren azonban nagy bajba kerültek:

hazainduláskor a budapesti gép fedélzete helyett a manchesteri repülőtér biztonsági szolgálatának őrizetében találták magukat, mivel terroristáknak nézték őket 

– számolt be a Blikk. Először kiállították öket a sorból, megmotozták, majd kihallgatták őket.

Nem találtuk kiírva a járatunkat, ezért egy újabb biztonsági őr segítségét kértük, mutatva a jegyünk. A férfi rápillantott, majd idegesen rádiózni kezdett. Pár pillanat múlva hét újabb őr jelent meg, elválasztottak minket, és onnantól nem is szólhattunk egymáshoz

– mesélte a történteket Németh Kristóf.

Gelencsér Timi

A fiatal sportolónak már több nagyobb konfliktusa is volt játékostársaival az Ázsia Expressz című műsorban. Követői szerint már barátnőjével, Balogh Szimivel sincsenek beszélő viszonyban, ám erre Gelencsér nemrég rácáfolt és elárulta: a kevesebb közös tartalom a közösségi oldalaikon csupán annak tudható be, hogy mindketten nagyon elfoglaltak. A fiatal nő azt is elárulta, kivel nem szeretné tartani a kapcsolatot a jövőben.

Nem kerülgetem a forró kását, Gáspár Győzővel volt pár csúnya konfliktusunk. Egy játék után – ahol csalással vádolt minket – elszabadultak köztünk az indulatok, és onnan nem volt megállás

– mesélte a Story Magazinnak Gelencsér.

Molnár Nini

A fiatal divattervezőt jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban láthatjuk, amelyben különböző feladatokkal napi szinten kimozdítják őt a komfortzónájából. Molnár ebben a stresszes helyzetben is igyekszik helyt állni, mi több, az sem kizárt, hogy a szerelem is rátalált a műsorban.

Játékostársa, az egykori Gergő gazda, azaz Múcska Gergő már több arra utaló megjegyzést is tett, miszerint tetszik neki a divattervező. Janicsák Veca is észrevette a kettejük között szikrázó levegőt, így azonnal ki is faggatta Molnárt, hogy milyen véleménnyel van Múcskáról.

Nagyon cuki, imádom amúgy. Rá lehet számítani, meg olyan férfi, aki erőt és biztonságot sugároz. Már most is elég érett a kortársaihoz, sőt, a harmincasokhoz képest is. Nem tudom, bejövök-e neki...

– ecsetelte Molnár Janicsáknak.

(Borítókép: Molnár Nini/Jakabos Zsuzsa. Fotó: Victor Boyko/amfAR, GettyImages/Rostás Bianka, Velvet)