Mai hírösszefoglalónkban még: Szegedi Fecsó szerint teljesen tudatos volt, hogy Amerikában szülessen meg a kisfiuk; Dudás Miki és Szigligeti Ivett újra szülők lettek.

  • Mint arról a Velvet is beszámolt, október 16-án megszületett Szegedi Fecsó és párja, Géczi Bea első közös gyermeke. A pár egészen Floridáig utazott, hogy világra hozzák a gyermeküket. Ennek okáról Szegedi beszélt a Fókusznak.

„Amerika a legerősebb ország a világon, és ez egy olyan lehetőség a gyermek életében, amit nem szabad elszalasztani annak, aki ezzel élni tud. Itt arra gondolok, hogy itt tanulhat, itt sportolhat, itt dolgozhat, itt üzletelhet. Ez egy lehetőség, amivel ha él, akkor él, ha nem, akkor nem. Azt gondolom, mindent, amit meg tudok adni a gyerekemnek, azt meg fogom adni”

– magyarázta.

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani viselkedése a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában sokaknál kiverte a biztosítékot. A produkcióban a két műsorvezető a nézők, és több híresség szerint is megalázó helyzetbe hoztak egy magyarul nem értő fiatal fiút. Állampolgári bejelentés nyomán már a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is nyomozást indított az adás miatt, emellett Sebestyén a műsor csütörtök esti adásában elmondta, ők milyen büntetést szabnak Vadonra: a rádiósnak be kell mennie a celebek táborba, ahol vécét kell takarítania, felmosnia a latrinát, rendet kell raknia, beágyaznia, mindezt addig, amíg a műsor készítői nem szólnak neki. Sebestyén hozzátette, hogy Vadonnak szólnia kell, hogy bűnt követett el, és ezért ment takarítani. Korábban egyébként a műsor hivatalos Instagram-oldalán a nézők is adhattak tippeket, mi legyen a büntetés.
  • Megszületett Dudás Miki és Szigligeti Ivett második gyermeke, melyről az édesapa tájékoztatta a követőket az Instagram-oldalán.
  • Gaál Noémi és párja, Bán Tamás számára ért véget elsőként a TV2 Párharc című műsora, mivel alulmaradtak Varga Viktorékkal szemben a párbajban. Mint a Blikk írja, a szerelmesek sajnálják, hogy távozniuk kellett a versenyből.

(Borítókép: Vadon János és Sebestyén Balázs Fotó: RTL Sajtóklub/Sárosi Zoltán)