Görög Zita után a Sztárban sztár leszek! című TV2-es tehetségkutató mestere is felszólalt Vadon Jani viselkedése ellen.

Mint ismert, az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című reality műsor keddi részében Vadon Janival elszaladt a ló, és műsorvezetőtársával, Sebestyén Balázzsal nyíltan megaláztak egy 10 éves kolumbiai kisfiút. Bár Vadon azóta bocsánatot kért és a műsorban különböző büntetéseket is kapott, nem mellesleg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nyomozást indított az adás miatt, a kedélyek máig nem nyugszanak. Nemrég Görög Zita a következőképp fejtette ki a véleményét az esetről:

„Próbáltam magam tegnap (szerdán) visszafogni, sikerült is. Nem akartam egy olyan műsort népszerűsíteni, ahol a szerkesztők és műsorvezetők élőben abuzálnak egy 10 éves kisfiút. De a szalagcímekben szereplő mondatok, amelyek azt harsogják a NÉZŐK SZERINT elfogadhatatlanul beszéltek a kisfiúval, felhúzott. Tényleg alig érzi ezt valaki? Csak a néző? Nem meri leírni mindenki, hogy ez gáz? Hogy egy gyermeket nem alázunk meg? Hány főszerkesztőnek van helyén van a szíve, mer beolvasni az rtl-nek és van tisztában a gyermekjogokkal? Hol tartunk? Hová tartunk, ha egy ilyen párbeszéd élőben lemehet? Kíváncsi lennék a kisfiú szerződésére, a tiszteletdíjra, amit kapott!?” – akadt ki Instagramon az egykori modell. A bejegyzéshez Tóth Gabi is hozzászólt.

Köszönöm, hogy leírtad. Mindezt egy olyan csatornán, ahol elvileg erősen kiállnak a gyermekjogok, a tolerancia és az elfogadás mellett…

– tette hozzá röviden az énekesnő.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)