Bőrszíne miatt gyakran illetik degradáló szavakkal és sokszor kerül kellemetlen helyzetbe Chris Tanoh, azaz Csoki. A Párharc játékosa ugyanakkor igyekszik nem keseregni, sőt: hozzáállásával próbál jó példát mutatni.

„Vannak dolgok, amik engem is bántanak, csak nem mutatom ki és próbálok erős maradni. Úgy érzem, nagyon igazságtalan, amikor valaki a bőrszín miatt bánt másokat. Nyilván ez mélyen belül tud fájni, mert nem én választottam, hogy ilyen legyek, így születtem és nem tudok változtatni rajta. (...) Amikor olyanokat mondanak rám, hogy majomparádé, akkor az bánt, de szerencsére élőben még soha senki nem merte a szemembe mondani. Talán mert tudják rólam, hogy hamar felkapom a vizet és nem biztos, hogy annak jó vége lenne... (...)

Üzenetben vagy kommentben szoktak írni ilyesmit, az utóbbi régebben rosszul esett, mert azt éreztem, megaláznak ország-világ előtt.

Aztán rájöttem, hogy ez nem nekem ciki, saját magát minősíti vele. Szóval néha még rá is erősítek és mellé állok. Olyasmiket szoktam válaszolni, hogy: >>Igazad van! Láncra a feketékkel! ValóVilág egykori játékosa, aki időnként meg is vicceli az embereket.

Imádom kellemetlen helyzetbe hozni az embereket! Heti egyszer ki kell játszani a „feka kártyát”, nagyon jókat kacagok ezen.

(Borítókép: Chris Tanoh, azaz Csoki. Fotó: TV2)