Mai hírösszefoglalónkban még: Gáspár Győző családja az összes pénzét odaadta Kozsónak, Agárdi Szilvi visszanyerheti a látását.

Dobó Ági

Az egykori szépségkirálynő még szeptember közepén osztotta meg a követőivel, hogy a teste különböző pontjain folyamatos fájdalom keseríti meg a mindennapjait. Az édesanya hol fejét, torkát, fülét hol éppen az arcát fájlalja.

Legutóbbi Instagram-bejegyzésében elárulta, hogy már sok alternatív gyógymódot kipróbált, ám sem az olajok, sem különböző vitaminkúrák, sem pedig a masszázsok nem segítettek a helyzetén.

Próbálok lelki és fizikális síkon is töltődni, és már nagyon hiányzott a mozgás, de, hogy ne terheljem első körben túl magam, a jógához "fordultam" újra, ami őszinte leszek, most még pár alkalom után "kicsit" (nagyon) fáj, húz, nyom, izzaszt... Érzem, hogy segít, ahogyan korábban is. Barbi barátnőm személyre szabott egy programot nekem, és segít fejlődni

– írta Dobó, aki mindent megtesz, hogy mielőbb meggyógyuljon.

Gáspár Győző

A showman a TV2 Ázsia Expressz című műsorában árulta el, hogy 24 évvel ezelőtt 1 millió forintot adott kölcsön Kozsónak. Akkoriban ez volt a Gáspár család teljes vagyona és a férfi vakon bízott az énekesben, ugyanis Kozsó azt ígérte neki, hogy teljesíti az álmát, miszerint Gáspár híres ember lesz.

Minden, de tényleg minden pénzt összeszedtem otthon, ami azt jelentette, hogy Bea egy fillér nélkül maradt otthon egy négyéves gyerekkel. Ő hitt bennem, én hittem magamban és mindennél jobban Kozsóban. Ma már látom, hogy mekkora madár voltam, de már nem is érdekel az a pénz. Szerintem egyébként egy akkoriban beindult bandájára költötte az összeget

– magyarázta a Borsnak Gáspár.

A tévés állítja, hogy Kozsó azóta sem adta neki vissza a pénzt. Az Ámokfutók frontembere csak annyit nyilatkozott az ügyben, hogy nevetségesnek tartja ezeket a vádakat.

Agárdi Szilvi

A fiatal modell nemrég Instagram-bejegyzésében osztotta meg a követőivel, hogy alig várja, hogy végre eldobhassa a fehér botot. A Bors felkereste az ügyben a lányt, hogy kiderítse: valóban lehetséges-e, hogy visszanyerje a látását.

Agárdi egy hosszú orvosi procedurának tervezi alávetni magát, amelynek köszönhetően tán újra láthat.

Óriási a tét, hiszen az első vizsgálaton múlik, vajon tudjuk-e folytatni a beavatkozást. Az első alkalommal ugyanis fény derül arra, hogy van-e értelme tovább dolgozni, vagy már menthetetlen az állapotom

– árulta el Agárdi.

A fiatal influenszer másfél éve vesztette el a látását, de soha nem mondott le a reményről, hogy visszanyerje azt.

Erdélyi Mónika

Először idén év elején röppent fel a hír, miszerint kényszerárverésre bocsátották Erdélyi Mónika jelenlegi otthonát, az egykori tévés pedig a koronavírus-járvány miatti vészhelyzet megszűnésével nemrég ugyanebbe a helyzetbe került – szúrta ki a Blikk. Az érdi ingatlanra - amely egy 681 négyzetméteres telkén fekvő 236 négyzetméteres ház - 48 millió forintos kikiáltási ártól lehet licitálni.

Az összegről szóló végrehajtói követelést Erdélyi egykori férjének javára jegyezték be. Válásukkor nem tudtak megegyezni a közös vagyonról, amiről többéves pereskedés után végül bíróság döntött. Vélhetően a közös értékesítésben sem sikerült egyezségre jutni, ezért jár el végrehajtó az ügyben. A lap által megkérdezett szakértő szerint akár 20 nap alatt is véget érhet az árverés, bár Erdélyi és lánya továbbra is a házban laknak.

(Borítókép: Erdélyi Mónika/Dobó Ági. Fotó: RTL Sajtóklub)