Nemrég adta ki Friends, Lovers and The Big Terrible Thing című életrajzi könyvét Matthew Perry. A Jóbarátok színésze kendőzetlenül vallott azokról az évekről, amikor alkohol- és drogfüggőséggel küzdött.

Memoárjában a színész nyíltan ír a leszokáshoz vezető hosszú és rögös útról, valamint a függőségének legnehezebb időszakairól. Ide tartoztak a Jóbarátok című sorozat forgatási évei, amikor addikciója kicsúcsosodott, és nap nem telt el anélkül, hogy ne befolyásolná viselkedését valamilyen tudatmódosító szer.

Nem sok idő kellett, míg kollégái is kiszúrták, hogy valami nem stimmel Perryvel. Végül Jennifer Aniston volt az egyetlen, aki egy alkalommal félrehívta a Chandler Bing karakterét játszó színészt és a szemébe mondta, hogy az egész stáb tudja: iszik.

Mindenki érzi a szagot

– ütötték szíven Perryt kolléganőjének szavai, aminek hatására a színész mérhetetlenül elszégyellte magát, ugyanakkor bevallotta: nem tudja, hogyan változtasson a helyzetén. Mint azt idén október 21-én Diane Sawyernek, az ABC News riporterének egy interjúban elárulta: kollégái közül Jennifer Aniston viselte leginkább a szívén a sorsát, és közbeavatkozott, amikor jött a baj. Mint mondta, örökké hálás lesz neki ezért.

(Femina)