A két műsorvezetőnő viszonya egy félreértés után egyre rosszabb lett. 

Pintér a Nők, filter nélkül című műsorában beszélt arról, hogy miért romlott meg a kapcsolata Lékai-Kiss Ramónával. A műsorvezetőnő elárulta, hogy egyetlen barátja volt a sztárvilágból, de mára ez a kapcsolat is tönkrement. 

„Nagyon sok mindenki ismerek, jóban vagyok sok mindenkivel, de nem úgy, hogy napi szinten beszélgetünk, hanem ha valahol összefutunk, akkor dumizunk pár mondatot. Volt egy olyan ember, akivel kifejezetten jóban voltam, de az a barátság megszűnt egy félreértésnek köszönhetően, mindegy, ezt hagyjuk”

– kezdte Pintér Adrienn. Köböl Anita kérdésére később elárulta: ,,Igazából, ha rákeresel a Google-n, akkor elő fog jönni”

Azt gondolom, akivel ilyen jóban vagy, azzal nem teszel ilyet. Ez nem volt korrekt egyik fél részéről sem, de ez az én véleményem. Kinek mi fér bele, ez az én értékrendembe nem fér így bele

 – tette hozzá.

Ha az interneten utána nézünk, akkor egyetlen sztárvilágban népszerű barátnőjét találjuk Pintér Adriennek, aki nem más, mint Lékai-Kiss Ramóna.

Az X-Faktor korábbi műsorvezetőjével akkor romlott meg a kapcsolatuk, amikor a 2016-os Balaton Soundon Pintér Ada exével mutatkozott. 

(Borítókép: Lékai-Kiss Ramóna Fotó: Papajcsik Péter/Index és Pintér Adrienn Fotó: RTL Magyarország)