A stylist Pápai Joci és Majka legutóbbi dalával kapcsolatban fogalmazott meg kritikát. 

Majka és Pápai Barokk címmel adta ki legújabb dalát. Miután meghallgatta a számot, Lakatos Márk belekötött a dalszövegbe, a videóklipbe, sőt a dal címébe is. Mindezt azért tette, mert szerinte a dalnak semmi köze a barokkhoz, mint művészettörténeti korszakhoz. 

„Megnéztem a videóklipet egyszer, aztán még egyszer, aztán harmadszor is és ledobtam az ékszíjat, mert azt kell, hogy mondjam, hogy a zenének semmi köze nincs a barokkhoz. Pápai Joci ilyen elfuserált gregorián utánzatokat nyom, a szövegben semmi utalás nincs a barokkra és a videóklip, amiben lehetett volna virítani valamit, az pedig úgy néz ki, mintha egy ilyen szabadon értelmezett Robin Hood: A tolvajok fejedelme című film lett volna. (...) Na, most kérdezem én: ha fogalmad nincsen arról, hogy mit jelent egy szó, akkor mi az anyámért rakod azt a dalod címének? Ez valami nagyzolás, hogy ilyen művelt vagy, hogy ezt is ismered? Vagy a rajongóidnak a teljesen hülyének nézése? (...) Fiúk! Legalább a Wikipédiát nézzétek meg máskor!” – mondta TikTok-videójában Lakatos.

Majka nem hagyta annyiban a stylist kiritikáját: nyilvános válaszában elmagyarázta neki, hogy az alkotói szabadság megengedi, hogy egy zenész olyan dalcímet válasszon, amilyet akar. 

Szóval hogy miért is Barokk a szám címe? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne amit csak akarunk. Neked magyarázzam? Rengeteg oka lehet…

– kezdte Majoros, aki azt is elárulta, hogy miért ezt a címet kapta a közös daluk. 

(...) A demo anyagot mikor feljátszotta, es elküldte hangszerelésre Szabózének, akkor azt gondolta, hogy ez a szám milyen BARO, ezért ezt akarta munkacímnek adni, es a végén véletlenül még odanyomott ket KK-t a billentyűzeten, mikor a kávéjáért nyúlt. Aztán ez annyira megtetszett neki, hogy így maradt

– írta Majka, aki a végén azért odaszúrt Lakatos Márknak. 

Egyébként mi mindenkivel befogadók vagyunk, ezért arra sem kérdezünk rá, hogy miért visel egy férfi magassarkú női cipőt, lilára festett hajjal, ridiküllel, szoknyával.

(Borítókép: Majka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)