A Jászai Mari-díjas színművész több témáról, például a feleségével való megismerkedéséről is nyilatkozott egy interjúban.

Magyar Kultúra podcastben Stohl András őszintén mesélt Seres Gerdának színházról és magánéletről, érintve a párkapcsolati és szabadidős témakört is. Szóba került például a vadászat, amely kapcsán a műsorvezetőnek a felesége jutott eszébe.

„A feleségem engem levadászott szerintem. Ő egy nagyon édes, pici kis filigrán csaj, rendkívüli értelmi képességekkel és nagyon erős szociális érzékkel. Bementem a büfébe, ő éppen jött ki, azt mondtam neki, hű de jól nézel ki. Visszanézett és azt mondta: te is. És akkor elkezdődött” – mesélte a színész, aki arról is vallott, miért tért vissza a Vígszínházba.

„Amikor Rudolf Péter megkért, hogy szerződjek le a Vígszínházhoz az ő igazgatása alatt, teljesen nyílt lapokkal játszott, de ezt egyébként egy igazgatónak így is kell. Alföldi is így csinálta akkor, amikor átvett a Nemzeti Színházba. Elmondta, hogy kire hogy gondol, hogy kiről mit képzel. Ha elképzelünk mondjuk egy tapsrendet, akkor ki hol áll. Rudi azt mondta nekem, hogy nagyon kevés olyan színész van az én korosztályomban, aki be tudja tölteni a Vígszínház színpadát, ezért szeretné, ha ott lennék. Gondolkodtam ugyan, de ha egy igazgató úgy gondol rád, hogy te vagy az, aki középen állsz, aki képes vagy rá, hogy a Vígszínházat megrázd és annak legyen nyoma, azt nem lehet elengedni” – mondta Stohl

(Borítókép: Stohl András Fotó: TV2 Sajtóklub)