Több szereplő után Arya Stark megformálója is elismerte, hogy a Trónok harca című sorozat minősége a végére egyértelműen zuhant.

A színésznő bátyja nemrég egy húgával közös felvételt osztott meg a twitch-oldalán (a twitch.tv egy videójáték-közvetítő weboldal– a szerk.). A videón James Williams a sorozatról is kérdezi testvérét, aki válaszként megemlíti, hogy nemrég maga is újranézte a sorozatot és már megérti a rajongók felháborodását:

a széria vége szerinte sem lett elég jó.

Maisie Williams kicsit nosztalgiázott is a sorozatról: elárulta például, hogy számára az egyik legmegrázóbb pillanat a Sean Bean által életre keltett Ned Stark halála volt. A felvétel ide kattintva tekinthető meg.

Nem ő a Trónok harca első színésze, aki kritikával illeti az utolsó évadot: a Varyst alakító Conleth Hill, illetve a Cersei Lennistert megformáló Lena Headey szintén bírálta korábban a széria lezárását. A Havas Jon-t alakító Kit Harington azonban a védelmébe vette az írókat és kicsit odaszólt a kritikusoknak:

Azt hiszem, nem számít, hogy mit gondol bárki erről az évadról. Bármilyen kritikus is tölt fél órát azzal, hogy írjon és ítéletet mondjon róla, azok nálam meg*******ják magukat. 

(LADbible)

(Borítókép: Maisie Williams. Fotó: Charles McQuillan/Getty)