Még kislányként, édesapja mellett láthattuk első filmjében, a 2014-ben bemutatott Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka című alkotásban Ella Stillert. Azóta 8 év telt el, s az akkor még csak 12 éves kislány egy 20 esztendős, gyönyörű nővé érett.

Ella Stiller apja nyomdokaiba lépve már elég korán, 8 évesen a filmiparban kezdte bontogatni a szárnyait. Elsőként a 2010-es Megaagy című animációs filmben kölcsönözte a hangját az egyik karakternek, majd 4 évvel később egy buszon utazó kislány mellékszerepét kapta az édesapja főszereplésével bemutatott Éjszaka a múzeumban című film második részében. A lányon már fiatalon megmutatkoztak édesanyja, Christine Taylor amerikai színésznő különleges vonásai, amelyek az évek előrehaladtával csak erősödtek. Ella Stiller mostanra egy igazán gyönyörű nővé érett:

Ben Stiller első gyermeke otthonosan mozog a vörös szőnyegen, hiszen édesapját korábban számtalanszor elkísérte különböző hollywoodi eseményekre. Saját karrierjét is magabiztosan építi, legutóbb a 2021-es Friday (Péntek) című rövidfilmben játszott. Tervei megvalósításában maximálisan támogatják őt szakmabeli szülei, akik nemrég találtak ismét egymásra. Házasságuk 17 év után, 2017-ben futott zátonyra, ám idén februárban bejelentették: újra egy párt alkotnak.

(Borítókép: Ben Stiller és lánya, Ella Stiller. Fotó: Getty Images)