Diana hercegné továbbra is bájos, Elvis Presley, Kurt Cobain és John Lennon pedig megkapó öregurak lennének egy képszerkesztő elképzelései szerint.

Diana hercegné

Immáron 25 éve, hogy Diana hercegné életét vesztette egy tragikus autóbalesetben. A kétgyermekes édesanya akkor csupán 36 éves volt, azonban a technikának köszönhetően egy képszerkesztő munkájából megtudhatjuk, hogyan nézne ki 61 éves korában.

Kurt Cobain

A 27 évesen elhunyt zenész máig tisztázatlan körülmények között vetett véget az életének. Egyesek nem hisznek abban, hogy Cobain öngyilkosságot követett el, habár a halála előtt évekig küzdött drog- és alkoholfüggőségével. Az énekes így nézne ki közel 60 évesen:

Elvis Presley

A rocklegenda, hasonlóan Cobainhez, hosszú évekig drogfüggőségben szenvedett. Negyvenkét éves korában eszméletlenül talált rá a fürdőszobában akkori menyasszonya, Ginger Alden. Presley idén lenne 87 éves. 

 John Lennon

A 20. század egyik legmeghatározóbb zenésze a 80-as éveibe lépne idén, ha 40 éves korában nem lőtte volna le őt egy megszállott rajongó saját, New York-i háza előtt. 

(Borítókép: Diana hercegné/Elvis Presley. Fotó: GettyImages)