Mai hírösszefoglalónkban még: Herceg Zoltán összetört a börtönben, Szinetár Dórát megviseli az emberek rosszindulata.

Kulcsár Edina és G.w.m.

Az egykori szépségkirálynő és szerelme, G.w.M. párbajozott a TV2 Párharc című műsorának legutóbbi adásában, végül nekik is kellett távozniuk. A páros nem csalódott, boldog emlékekkel térnek vissza az életükbe.

Mindenkit megkedveltünk, most már nem kell játékról beszélnünk. Gratulálunk Sofiéknak. Ez egy álom volt, megyünk vissza az áloméletünkbe, és éljük az álmainkat. Jól éreztük magunkat és nem vagyunk szomorúak

– mondta el a rapper.

Herceg Zoltán

A Blikk értesülései szerint Herceg Zoltán teljesen összetört a börtönben. A divattervező egyedül ül a cellájában és miután kapott rajzeszközöket, bent folytatja a munkáját, papírra vetve elképzeléseit. A lapnak Herceg egy jó barátja elárulta: a legjobban az viseli meg a divattervezőt, hogy minden bizonnyal egy közeli barátja dobhatta fel őt a rendőrségen.

„Zoli amiatt bánkódik leginkább, mert úgy fest, az az illető dobhatta őt fel, akit évekig a barátjának hitt. Úgy egy évtizede ismerik egymást, és ugyan Zoli igazi barátai közül többen is figyelmeztették, hogy vigyázzon vele, mert kétes híre van, bízott benne. Csak most, utólag lett gyanús neki is, hogy ez az illető nagyon agitálta, hogy vásároljon tőle, mert később már nagyon drága lesz...

Ahogy visszaidézi, egy ideje mindenáron próbálta rávenni őt a vásárlásra, és Zoli most úgy gondolja, hónapok óta figyelhették őket, és arra várhattak, mikor bólint rá a vásárlásra

– mondta Herceg közeli barátja.

Szinetár Dóra

A színésznő nemrég a hirtelen jött siker árnyoldaláról vallott. Amikor tizenévesen elénekelte a Buli után a takarítás című dalt, nem gondolta volna, hogy ezzel országos ismertségre tesz szert, ezzel együtt azonban rengeteg bántás érte. Mint azt a Nők Lapjának elárulta: a támadások nagyon megviselték, a negatív kommenteket a mai napig a szívére veszi.

Azokra ugrom, azokra reagálnom kell. Odáig is vetemedtem már, hogy privátban ráírtam egyesekre. Előfordul, hogy sokkal több keserűséget és fájdalmat érzek egy-egy komment mögött, mint gonoszságot. Az emberek nem gonoszak, csak sokan nyomorultul érzik magukat. Akkor szoktam kiakadni, amikor úgy érzem, valaki csak mint bokszzsákot használ engem arra, hogy kiadja a dühét.

Palvin Barbi

A gyönyörű modell azoknak a táborát erősíti, akik inkább valamilyen vicces, semmint ijesztő jelmezbe öltöznek Halloweenkor. Palvin az Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy barátnőjével közösen a 2000-es évek ikonikus vígjátékának, a Feketék fehéren című film főszereplőinek bőrébe bújt.

(Borítókép: Palvin Barbi/Kulcsár Edina. Fotó: GettyImages/Papajcsik Péter, Index)