Bodrogi Enikő évek óta komoly párkapcsolatban él és a közösségi oldalain sem csinál titkot abból, mennyire szereti kedvesét. 

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Bodrogi Gyula 18 éves unokájának magánéletéről eddig csak nagyon keveset lehetett tudni, ám amióta jelentkezett az X-Faktor című tehetségkutatóba, nap mint nap hallhatunk róla. A fiatal lány nemrég azt is elárulta, hogy komoly kapcsolatban él. Mint kiderült, Bodrogi nézte ki magának a fiatalembert a középiskolában.

„Kilencedikes voltam, amikor szemet vetettem Balázsra. Egy évfolyamra jártunk, de akkor még volt barátnője. Aztán szakítottak, és akkor már éreztem, van esélyem. Ott álltam mellette, segítettem feldolgozni a szakítást, és nagyjából egy évvel a megismerkedésünk után össze is jöttünk” – mesélte a Story magazinnak az X-Faktor felfedezettje, aki azt is elárulta: szerelmében az fogta meg őt igazán, hogy hűséges típus. Párja az X-Faktor első élő adását is végigizgulta Bodrogival.

„A nagyszüleim nagyon szeretik. Ha összeveszünk Balázzsal, a nagymamám általában az ő pártjára áll. Előfordult már, hogy a nagypapám is neki adott igazat. Ilyenkor persze megkérdezem: >>Hé, ti most kinek a pártján álltok? Nem az én nagyszüleim vagytok?<< De hát mit tehetnék? Ők mindig őszinték. Nem fognak csak azért igazat adni, mert az unokájuk vagyok” – mesélte.

(Borítókép: Bodrogi Enikő. Fotó: Hargitay Oliver/RTL)