A hét utolsó hírösszefoglalójában még: Pécsi Ildikó hűtlen volt első férjéhez, Gergő gazda nem akart beégni a nézők előtt, Győzike újabb balhéba keveredett, Vitray Tamás máig visszanézi régi műsorait.

Judy

Temérdek kérdőjelet felvetett Molnár-Kis Judit házasságával kapcsolatban az énekesnő egy nem régi, születésnapi bejegyzése, amelyben kiemelte, mennyire nehéz volt számára az elmúlt év. Egy új kezdetről is írt, rajongói pedig egyből magánéleti válságot sejtettek a sorok mögött. A Blikk egy, a házaspárhoz közelálló személytől megtudta, hogy

Judy és a nála 12 évvel fiatalabb Balázs kapcsolata ingatag lábakon áll, jelenleg is nehéz periódust élnek át.

Vannak nehezebb időszakaik, a válás gondolata is többször felmerült már. Mi, barátok, abban reménykedünk, hogy ezúttal is sikerül megmenteniük a házasságukat

– mondta a lapnak a barát. Judy idén januárban maga ismerte be a Best magazinnak, hogy több hullámvölgyön túl van a kapcsolatuk, ám ezidáig minden problémájukat sikerült megoldaniuk, amiben közös emlékeik és 2011-ben született kislányuk, Maja segítette őket. A pár 2008-ban ismerkedett meg egymással, majd gyermekük világra jöttének évében kötötték össze hivatalosan is az életüket.

Pécsi Ildikó

Élete nagy szerelme, Szűcs Lajos előtt egyszer már házas volt Pécsi Ildikó: főiskolás korában Szilágyi Sándor rendezővel lépett frigyre 1960-ban. Házasságuk hamar véget ért, többek között a távolság, valamint a színésznő hűtlensége miatt – derül ki a 2020-ban elhunyt Pécsiről szóló, Úgy, ahogy volt című életrajzi kötetből, amelyet fogadott fia, L. Péterfi Csaba írt. A néhai művésznő és egykori férje kapcsolatáról Szilágyi esküvői tanúja, Léner Péter rendező mesélt a Blikknek.

„Éretlen fiatalok voltak, akik rendületlenül szerették egymást, de nem tudták, mivel jár a házasság. Emlékszem, mindnyájan annyira felkészületlenek voltunk, hogy a ceremónia alatt végig hangosan röhögtünk, ami miatt az anyakönyvvezető még ránk is szólt. A házasságuk aztán hamar véget ért. A kapcsolatuk az érzékiségen és a szenvedélyen alapult. Tudtuk, hogy ez egyszer el fog múlni, és meglepődtünk, hogy eddig bírták“ – árulta el a lapnak Léner. Hozzátette: a pár lényegében sosem élt együtt. Szilágyi a főiskola után Kecskeméten kapott munkát, és bár sokáig leveleztek, Pécsi végül más karjaiban lelt boldogságra. Bár el akart válni, a rendező erre nem volt hajlandó, így követte a színésznőt Pécsre, ahol ő már együtt élt Fodor Antal koreográfussal. Végül sikerült felbontani a házasságot, ugyanis akkoriban szétválasztották azokat, akik legalább öt évig nem éltek együtt.

Vitray Tamás

Egy év után a Borsnak adott először interjút Vitray Tamás. Az egykori tévés visszavonult a nyilvánosságtól, békében, nyugalomban éli a mindennapjait. Négy éve él egyedül, november 5-én lesz 90 éves. A ház körül a mai napig végez fizikai munkát, gimnasztikázik, szobabiciklizik, autót is vezet, ám a koronavírus-járvány berobbanása óta nem jár nyilvános helyekre.

Ennek ellenére a második hullámban ő is megbetegedett, ám egy hétnyi köhögéssel „megúszta” a fertőzést.

A betegsége lecsengése óta többnyire csak akkor megy emberek közé, ha boltba indul, ám azon maga is többször meglepődik, hogy a fiatalabb korosztály is felismeri őt.

Gyakran megesik, hogy felismernek az utcán, de egyébként nem hiányzik a nyilvánosság. [...] Az igazság az, hogy mai napig is gyakran nézem a régi műsoraimat. A legnagyobb videómegosztón megtalálhatóak. Ma már más viszonyban vagyok velük, nem tudom úgy nézni, mint régen. Inkább azt vizsgálom, mi mindent tudtam akkor a szakmából, abban a szakaszában, ahol éppen tartottam

– árulta el a lapnak a tévés veterán, akinek legnagyobb bánata, hogy sokakat elvesztett, köztük barátokat, valamint olyan kollégákat is, akik az ő szárnyai alatt tanultak bele a szakmába.

Ez keserves egy kicsit, és persze ezt a fájdalmat nem egész évben hordozza az ember, ám ilyenkor és nagy ünnepeken mégis eszembe jutnak.

NOX

Tizenhárom év után új videóklippel támadt fel hamvaiból Magyarország egykor legnépszerűbb zenekara, a NOX. A kisfilm a hamarosan megjelenő új, találóan Főnix nevet viselő lemezük egyik dalához készült, amely a November címet kapta.

„A dal összefoglalja mindazt, ami a NOX-ra oly jellemző volt. 13 év alatt sokat változott a zenei trend, mellyel természetesen mi is formálódtunk, de megőriztük a NOX esszenciáját. Ennek eredményeképpen mind a hangzás, mind a szöveg tekintetében önazonosak maradtunk és egy érett, mégis nagyon friss dal gurult ki a zenei műhelyből. Kimondhatjuk: felnőtt a NOX. A videóklip művészeti koncepciója is nagyon izgalmas, mivel – a ránk jellemző látványos jelenetek mellett – számos múltidéző visszautalást rejtettünk el a klipben, amitől valódi időutazás lett a végeredmény” – árulta el a Blikknek Péter Szabó Szilvia.

A zenekart november 27-én a Papp László Sportarénában is hallhatjuk, ahol a November című számot is előadják.

Múcska Gergő

Az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című sztárrealityjének legutóbbi adásában Múcska Gergőnek, azaz Gergő gazdának kellett elbúcsúznia a nézőktől és táborbeli társaitól. Sebestyén Balázs és Vadon Jani szerint a műsor legmarkánsabb és legszórakoztatóbb egyéniségétől kellett megválniuk – írja a Blikk.

„Nagy élmény volt az egész, amit soha nem felejtek el. Köszönöm mindenkinek, aki eddig támogatott. A legelején nem gondoltam volna, hogy eddig eljutok. Az utolsó napokban úgy éreztem, mintha otthon lettem volna” – mesélte Gergő, majd Balázsék kérdésére, hogy szerinte mik lehettek Nini szándékai, tömören felelt.

Én is szürke homályban voltam. Nem szerettem volna beégni ennyi ember előtt.

Múcska Gergő és Nini közösen kerültek be a műsorba és már az első feladatokra is együtt mentek. Időközben igencsak közel kerültek egymáshoz, ám Nini egy korábbi interjújában elárulta, hogy a kijutás után tervezték megválaszolni, hogy mi lehet kettejük között.

Gáspár Győző

A TV2 Ázsia Expressz című műsorának ma esti adásában Gáspár Győző ismét konfliktusba keveredik a versenytársaival, amikor „ezeknek” hívja őket.

„Nóri, így venném ezt az egészet, fognám és feltenném ide, mert ezekhez... Most ne haragudjatok...! Ha elindulunk, nekem nincs kedvem visszajönni ide, ezek közé. Elátkoztak minket! Szórtak ránk olyan átkot, hogy az nem igaz” – akadt ki Győző.

Budavári Fülöp

Budavári Fülöp tegnap tett közzé az Instagram-oldalán egy előtte-utána fotót, amelyen bőrfeszesítő műtétjének eredményét mutatta meg követőinek. A TV2 sztárja gyerekkorában túlsúlyos volt, amiért sok bántás érte. Az elmúlt években gyönyörűen kigyúrta magát, ám a nagy fogyás után megereszkedett a bőre és „úszógumija” maradt. Ezt szerette volna eltüntetni az operációval Budavári, aki a beavatkozás után az Egyesült Államokba utazott. Innen posztolta a fotókat, kezdőképnek pedig egy igencsak szívdöglesztő, Palm Springsben készült képet választott.

Talán észre sem vette, hogy az előtte-utána kollázs utolsó, aktuális képén megvillantotta intim piercingjét is:

mint látszik, a közelmúltban átszúratta mellbimbóját a modell.

(Borítókép: Budavári Fülöp, Judy, Péter Szabó Szilvia. Fotó: Bodnár Patrícia/Zih Zsolt/Szerhij Dolzsenko//Index/MTI)