Hírösszefoglalónkban még: Zalatnay Sarolta fellépése nem nyerte el a közönség tetszését, ByeAlex a Neoton Família énekesével kapott össze.

Curtis

A Celeb vagyok ments ki innen! legutóbbi egyben utolsó adásában derült arra fény, hogy Curtis lett a dzsungel királya, a dobogón pedig másodikként Frohner Fecó és harmadikként Varga Ádám követte őt.

A megmondó rapper azóta először jelentkezett be az Instagram-oldalán és bejegyzésében megköszönte rajongóinak a kitartásukat és a támogatásukat, ugyanis 51 százalékkal húzott el vetélytársa mellett a nézői szavazatok alapján.

MEGCSINÁLTUK

Nem tudom eléggé hálás lenni nektek ezért a rengeteg szeretetért amit kapok tőletek!

Végig tudtam ,hogy velem vagytok és k#rva sok erőt adtatok nekem!

MARADUNK VÉGIG!SZERETLEK TITEKET

– írta Curtis. 

Zalatnay Sarolta

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában Zalatnay Sarolta és DR BRS lépett a színpadra. A páros az énekesnő Várlak még! című dalát dolgozta fel és adta elő a műsorban. Bár a zsűrinek elnyerte a tetszését a nézőknek úgy tűnt, hogy nem. A műsor hivatalos Facebook-oldalán heves vita tört ki arról, hogy Zalatnay feltehetően playbackről énekelt.

Rettenetes playback volt!

Az egyik kedvenc dalom volt Cinitől anno. Kár volt elrontani. Pláne, hogy a tátogás nem mindig sikerült egyszerre a dallal.

Hát maga a feldolgozás nagyon tetszik, de a playback nagyon gáz volt.

– írták a kommentelők.

ByeAlex

Az X-Faktor harmadik élő show-jában Bodrogi Enikő Bayer Friderika ikonikus, Kinek mondjam el vétkeimet? című dalával állt színpadra, amely 1994-ben hangzott el az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a negyedik helyen végzett, ami hazánk eddigi legjobb eredménye. Pontosan ezen az fesztiválon vett részt ByeAlex is, aki a meghallgatva Bodrogi produkcióját megjegyezte, hogy ő nem ismerte ezt a dalt.

Neoton Família énekes-gitárosa, Végvári Ádám igazán szívére vette a mentor tudtalanságát és Facebook oldalán mondta el véleményét a történtekről.

Asszem, ez sima parasztság... Nem akartam senkit megsérteni, de ha valaki kijutott az Eurovíziós fesztiválra, annak csak kéne ismernie az előtte kijutott magyar dalt. Nem? Már, ha esetleg megkérdezik

– jegyezte meg a zenész bejegyzésében, amit a Bors szúrt ki.

Dukai Regina

A gyönyörű modellt, alig egy éve jegyezte el szerelme és nemrég azt is nyilvánosságra hozták, hogy karácsony környékén világra jön első közös gyermekük. 

Dukai egy menyasszonyi csokorról készített fotót tett közzé az Instagram-oldalán, így minden jel arra mutat, hogy a modell férjhez ment.

Párja jelenlétét, azonban homály fedi, ugyanis Dukai igazán óvja magánéletét a nyilvánosságtól, így a kisbaba nemét sem árulta még el a követőinek.

(Borítókép: Dukai Regina/Curtis. Fotó: Kaszás Tamás, Velvet/RTL Sajtóklub)