Egy amerikai magazin idén is megválasztotta a világ legszexibb férfiját: 2022-ben a 41 éves Chris Evans kapta a megtisztelő címet.

Chris Evans a győzelemmel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a barátai biztosan cikizik majd, ám az édesanyja imádni fogja. Hozzátette, hogy ez olyasmi, amire akkor is emlékezni fog, amikor már öreg és ráncos lesz, és szerencsésnek érzi magát.

Anyukám nagyon boldog lesz. Mindenre büszke, amit csinálok, de ez az, amivel igazán dicsekedhet

– mondta nevetve a színész. A magazin szerint a választás azért is esett a Marvel-filmek sztárjára, mert nemcsak példakép a fiatalok számára, hanem kivételesen szerény is hollywoodi társaihoz képest.

A negyvenes éveiben járó Evans igyekszik megtalálni a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát, és a lehető legtöbb időt otthon, illetve a családjával tölteni. A híresség azt mondja, tudja, hogy éppen a karrierje csúcsán van, ám ha úgy érzi, örömmel visszavonul a kamerák elől.

„Jelenleg a karrierem legélvezetesebb része az, hogy elég biztonságban érzem magam ahhoz, hogy levegyem a lábamat a gázról. Egy kicsit több szabadságom van arra, hogy nemet mondjak az iparnak, és találjak olyan projekteket, amelyek kielégítik a kreatív étvágyam”

– tette hozzá a színész, akit az elmúlt években Hollywood egyik legnagyobb szívtiprójaként emlegetnek. És hogy áll a szerelemmel? Egyelőre még csak pletykálják Chris Evans és a Warrior Nun című sorozat színésznője, Alba Baptista kapcsolatát, de egyre több jel utal arra, hogy együtt vannak.

Tavaly egyébként Paul Rudd nyert, 2020-ban Michael B. Jordan, előtte pedig John Legend lett a világ legszexibb férfija. Az első legszexibb férfi Mel Gibson volt, akinek még 1985-ben sikerült megszereznie ezt a hízelgő titulust.

Ön egyetért az eredménnyel?

(Forrás: People)

(Borítókép: Chris Evans Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images)