A színész láthatóan kiélvezi a magyar főváros nyújtotta lehetőségeket.

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy Orlando Bloom jelenleg Magyarországon forgatja legújabb, Gran Turismo című filmjét. A népszerű színészt felesége, Katy Perry is elkísérte hazánkba, akinek születésnapját nemrég egy Michelin-csillagos étteremben ünnepelték meg Budapesten. Erről Bloom az Instagram-oldalán tett közzé egy megható bejegyzést, míg magyarországi munkájának részleteiről az IGN Hungary számolt be elsőként.

Mint írják, a film nem a sokak által ismert autóversenyes videójáték-sorozat történetét dolgozza fel, hanem egy ahhoz kapcsolódó sztorit, ami valóban megtörtént: Jann Mardenborough, a Gran Turismo profija megnyert egy, a játékhoz kötődő vetélkedőt, majd valódi autóversenyeken bizonyította tehetségét. Ezt a sikert meséli majd el a Neill Blomkamp által rendezett Gran Turismo, amelynek főhősét a Fehér éjszakák című filmből ismert Archie Madekwe alakítja majd, míg mentorának bőrébe a Stranger Things című sorozat sztárja, David Harbour bújik.

Orlando Bloom egy marketingfőnököt formál majd meg a filmben, ám azt egyelőre nem tudni, hogy pozitív vagy negatív karakter lesz-e.

A színész mindenesetre élvezi a Budapesten töltött napokat: szerdán egy óbudai falmászó klubban tűnt fel. A Spider Club Óbuda a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy közös fotót a hollywoodi sztárral.

 (Borítókép: Katy Perry és Orlando Bloom. Fotó: Getty Images)