Ahogy a korábbi élő adásokra, így a Dancing With The Stars szombati élő showjára is gőzerővel készül Csobot Adél. Partnerével, Hegyes Bercivel olyan lendülettel vetették eddig bele magukat a felkészülésbe, hogy jóformán nincs egyetlen olyan testrészük sem, ami ne sérült volna meg az elmúlt hetekben.

A szombat esti élő show izgalmas pillanatokat tartogat: a színész-énekesnő ugyanis Árpa Attilával is táncol majd, ezen a hétvégén ugyanis korábbi versenyzők is visszatérnek a táncparkettre – írja a Liner. Csobot és Hegyes azt mondják, kitörő örömmel fogadták Árpát, aki a tavalyi évadban egészen a döntőig jutott. A színész állítólag igazi macsós energiákat hozott magával a táncterembe.

Bár a közös munka jó hangulatban telik, azt nem tagadják, hogy fizikálisan is megterhelő két produkcióra készülni.

„Az az igazság, hogy most már szerintem nincs olyan testrészünk, ami ne sérült volna meg, ne húzódott volna meg, ne lenne idegbecsípődés; ne kéne fájdalomcsillapítón meg gyulladáscsökkentőn élni. Az utóbbi két hétvégén azt gondoltam, hogy mélypontra érkeztünk és innen már nincs lejjebb, de újra és újra rádöbbenek, hogy de, még mindig van lejjebb” – mondta Csobot.

(Borítókép: Csobot Adél. Fotó: Papajcsik Péter/Index)