Ma este 8 órától az RTL X-Faktor című tehetségkutató műsorának 4. élő adásában izgulhatnak kedvenceikért a nézők.

November 12-én a töretlen népszerűségű tehetségkutató 11. évadának 12. része kerül képernyőre. Az elődöntőben Mihályfi Luca, Solyom Berni, Helfy Alexa és Kiss Kevin méretteti meg magát egymással. Utóbbi egy új, saját dallal készül a műsorra, amelynek egyik felében a versenyben maradt énekesek egy duett partnerrel is színpadra lépnek.

Kiss Kevin partnere Szikora Robi lesz, Mihályfi Luca Takács Nikolast kérte fel, Helfy Alexa mellett Kocsis Paulinát, Sólyom Bernadett oldalán pedig a Bagossy Brothers Company-t láthatják majd a nézők.

A versenyprodukciók körül némelyik meglepetés lesz, de azt már most tudni, hogy Puskás Peti mentoráltja, Kiss Kevin egy vadiúj, saját szerzeménnyel készül, amely a címe szerint egy igencsak személyes kötődésből íródhatott. 

A dal a Nagyapám címet kapta.

A 18 éves fiatal az előző műsor második körében is egy saját dallal örvendezette meg a közönséget. A szerzemény az Esőben címet kapta. Tartalmát tekintve nehezen lehet elvonatkoztatni a ténytől, hogy Kiss nemrég szakított barátnőjével, akivel két éven át alkottak egy párt. Mint azt az ifjú énekes bevallotta, kicsit elszaladt vele a ló az X-Faktor indulása óta, ugyanis fiatal lányok tucatjai próbálnak kikezdeni vele, ő pedig egy alkalommal nem is lett volna ennek ellenére. Végül, bár nem tett semmit, őszintén bevallotta szándékait barátnőjének, majd szakított vele. A fiatal tehetség Lakatos Levente podcastjában ugyanakkor elárulta: nagyon hiányzik neki a lány, úgyhogy lehet, hogy megpróbálja visszakönyörögni magát.

( Borítkép: Kiss Kevin az Esőben című dal éneklése közben. Fotó: RTL)