Az X-Faktor legutóbbi kiesője, a 18 éves Helfy Alexa annyira összetört az eredmény hallatán, hogy sírva hagyta el a színpadot. Közben megvan a három döntős.

Jövő héten véget ér a 2022-es X-Faktor. Solyom Bernadett és Kiss Kevin a mentorok és a nézők döntése alapján jutott a döntőbe, a veszélyzónába pedig Mihályfi Luca és Helfy Alexa került. A nézők végül Mihályfi mellett tették le a voksukat, így az idei évad negyedik helyezettje Helfy Alexa lett. A lány teljesen összetört az eredmény hallatán, mentora, Herceg Erika próbálta vigasztalni, ám sikertelenül: a fiatal lány egy idő után otthagyta a mentorokat és a többi versenyzőt is.

Helfy már korábban is sok kritikát kapott Gáspár Lacitól, ByeAlextől és Puskás Petitől, sokak szerint ez is oka volt annak, ahogy az eredményre reagált. A kiesését követően a nézők nem tudták hova tenni az énekesnő viselkedését.

Az, hogy a végén bőgve kiment, ahelyett, hogy gratulál, szerintem oltári gáz, nem tudom, miért kell ezt ennyire túldramatizálni, nagyon jó volt, ügyes volt, de most ennyire volt elég, ennyi

– fogalmazott egyikük.

Kiment, nem is gratulált senkinek. Ilyen gyenge idegrendszerű nőt. Keressen fel egy pszichológust, talán az segíteni fog. Nem tudom, minek ment be versenyezni

 – írta egy másik hozzászóló.

Ön mit gondol, tényleg kellemetlen volt a versenyző reakciója?

(Borítókép: Herceg Erika és Helfy Alexa, valamint Mihályfi Luca és Gáspár Laci Fotó: Szabó Gábor / Gabriel Szabo RTL Sajtóklub)