Árpa Attila 19 hölgy közül választhatja ki azt az egyet, akit el tud képzelni maga mellett egy hosszabb kapcsolatban. A Nagy Ő első adásának végére azonban mindenki meglepetésére hárman távoztak a műsorból.

Köztük volt a sminktetováló Ági is, aki minden nőt, aki besétált a villába felmért, majd röviden jellemzett.

Mettával beszélgettünk, felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk

– mondta a versenyző. A jelek szerint kellett, hiszen a színész őt is hazaküldte már az első este.

Érdekesség, hogy egy másik hölgy babahordozóval jelent meg a villa előtt, mely Árpával való közös jövőjét szerette volna szimbolizálni. A Nagy Ő egyébként az Origónak egy interjúban kifejtette, hogy szerinte létezik-e ideális korkülönbség férfi és nő között.

„Szerintem nincs ilyen a mai világban. A férfiak megfiatalodtak. Régen, amikor én gyerek voltam, a 40-50 éves férfi öregnek számított. Ma pedig 41 éves színész lett a legszexibb férfi a világon, és itthon 50-es férfi lett a Bachelor, a Nagy Ő. Miről beszélünk akkor? A fiatal férfiak közben nem lettek érettebbek, sőt, még fiatalabbak lettek. A mai huszonéves fiúk gyakran kamaszként viselkednek. A virtuális Insta-világ tehet erről, ugyanígy a social média. Ez a folyamat a korkülönbségkérdést hamar megoldotta. Olvasni, hallani arról néha a médiában, hogy nagy korkülönbséggel házasodik valaki, de a számok hallatán mindenki csak megvonja a vállát, ez ma már nem szenzáció” – nyilatkozta a színész.

(Borítókép: Ági a Nagy Ő-ből Fotó: TV2)