Lehetséges, hogy Ryan Goslinggal már kimondták a boldogító igent.

Eva Mendes és Ryan Gosling még 2011-ben kezdtek randizni egymással. Kapcsolatuk azóta is töretlen; szerelmük gyümölcseként pedig két kislányuk is született: Esmeralda és Amada.

Bár a sztárpár mindig is óvta a magánéletét a nyilvánosság elől, a kubai-amerikai származású színésznő nemrég egy sokatmondó fotót osztott meg magáról az Instagram-oldalán. A képen jól látszik, hogy Mendes kifejezetten a tetoválásával szeretett volna eldicsekedni.

Mendez csuklóján a „de gosling" felirat szerepel, amely a követők szerint egy egyértelmű utalás arra, hogy a színész páros összeházasodott.

A spanyol kultúrában ugyanis azok a nők, akik megházasodnak, sokszor felveszik a férjük nevét úgy, hogy a „de" szócskát is a férj vezetékneve elé teszik. Ez alapján pedig a színésznő hivatalos neve valahogy így hangzana: Eva Mendes de Gosling.

Bár Gosling mindig nagyon odafigyelt, hogy véletlenül se áruljon el magánéleti titkokat, legújabb filmje, a Barbie kapcsán bizonyosan számos interjút készítenek majd vele, így nem kizárt, hogy megoszt majd egy-két információt a témában.

(Borítókép: Eva Mendes. Fotó: Getty Images)