A színésznő állítja, tudja ki áll a testvére ellen elkövetett merénylet mögött. 

Gabriela Spanic, aki a Dancing With The Stars forgatása miatt ismét visszatért Budapestre, október végén könnyes szemmel jelentette be az Instagram-oldalán, hogy megtámadták imádott ikertestvérét, Daniela Spanicot.

A sokkoló eset Mexikóvárosban történt, a nyílt utcán. Az elkövetőt egyelőre nem sikerült azonosítani, ám a Paula és Paulina sztárja sejti, ki állhat a merényleg mögött.

Danielát meg akarták ölni, ez egy gyilkossági kísérlet volt. Én biztos vagyok ebben, bár korábban sokan azt is kétségbe vonták, hogy annak idején meg akartak mérgezni. A testvéremet és engem is sokat bántottak, kimerültek és fáradtak vagyunk

– panaszolta akkor a 48 éves színésznő a Borsnak.

Spanic elárulta, hogy testvére egy viharos váláson van éppen túl, ugyanis gyakorlatilag képtelen volt megegyezni exférjével, Adema Nahummal. Daniela úgy döntött, feljelentést tesz a férfi ellen. A nőt pont akkor támadták meg, amikor a mexikói ügyészség épületéhez ért.

A testvéremet egy kővel dobták fejbe, a kő ráadásul pont azon a ponton találta el, ahol 2008-ban műtötték a stroke-ja miatt, ez nem lehet véletlen. Bár már szerencsére jobban van, természetesen nagyon megviselték a történtek

– mondta szomorúan Spanic.

(Borítókép: Gabriela Spanic. Fotó: Getty Images)