Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: Köllő Babett alig tölt időt a férjével, a 90 éves Vitray Tamásra rátalált a szerelem, Gáspár Győző és testvére között ismét jó a viszony.

Bereczki Zoltán

A színész nagyobbik lánya már elsős gimnazista és Bereczki nem szeretné, hogy olyan iskolás éveket kelljen a fiatal lánynak átélnie, mint amilyeneket neki kellett az ő korában. Bereczki elárulta, hogy a tanárai nyolc éven át nehezítették meg az életét és úgy érzi, ezek az emlékek örökké traumaként maradnak meg a lelkében.

Nekem volt két osztályfőnököm, akik ma bűnözőnek számítanának. Olyan dolgokat tehettek és tettek is meg, amelyek ma már elképzelhetetlenek. Hogy mást ne mondjak, kaptunk körmöst. Ezek a tanárok valószínűleg már nem élnek, így nem akarom részletezni, miket követtek el, de súlyos nyomokat hagytak a lelkünkön”

– mondta a színész, aki az is elárulta, hogy a sportiskolában eltöltött évei sem voltak jobbak, ugyanis egy alkoholista tornatanár is hasonlóképpen bánt vele. 

Ha finoman fogalmazok, poroszosan nevelt minket, de igazából egy agresszív személyiség volt, aki azt gondolta, a gyerek abból ért, ha jól tarkón verik. Sokszor láttuk illuminált állapotban. Máig élesen emlékszem, hogy nyolcadik év végén egyszer teljesen elázva azt ordította az arcunkba: gyűlöllek benneteket! Ma már tudom, ez azt jelentette, önmagát gyűlöli, de azt akkor még másként fogtam fel

– mesélte Bereczki Zoltán a Story Magazinnak.

Köllő Babett

Köllő Babett teljesen elégedett karrierjével és állítja, hogy bár imád színészkedni, a műsorvezetés az, ami igazán közel áll a szívéhez. A Sztárban Sztár leszek! 44 éves mentora, amikor nem dolgozik, akkor vagy az otthoni teendőket intézi vagy pedig gyermekével tölti az idejét. Férjére így igen kevés marad. Köllő elárulta: sokszor viccelődnek azon, hogy telefonon élik a házaséletüket.

Többet dolgozom, mint amikor még színházban játszottam, viszont más időbeosztásban, így legalább hétköznap esténként együtt lehetek a családommal. A férjemmel, Andrással még így is keveset látjuk egymást, hiszen, ha otthon vagyunk, akkor is dolgozunk, illetve én biztosan mosok, teregetek, takarítok, Millával tanulok. De legalább egy fedél alatt vagyunk, már az is valami. Szoktunk azzal viccelni, hogy mi telefonon éljük a házaséletünket, ugyanis rengeteget beszélünk

– árulta el Köllő a BEST magazinnak.

Vitray Tamás

Vitray Tamás két éve vált el hivatalosan Kállai Boritól, de a 90 éves tévésre nemrég ismét rátalált a szerelem. Vitray jelenleg is egy közös projekten dolgozik titokzatos kedvesével, ugyanis itthon és Svájcban egy dokumentumfilmet forgatnak. Az egykori műsorvezető a napokban ünnepelte a születésnapját, amelynek alkalmából titokzatos kedvese meglepetés partit szervezett neki.

Ő szervezte ezt a születésnapi összejövetelt, és ő a párom

– vallotta be Vitray a Storynak.

Gáspár Győző

Gáspár Győző és Gáspár Zsolti hosszú évekig nem beszéltek egymással, azonban nemrég elárulták, hogy sikerült elásniuk a csatabárdot, és bár mindketten tevékenykednek a médiában, nincs köztük semmilyen rivalizálás, inkább örülnek egymás sikereinek.

Győzi mondja csak a magáét, hogy megint egy éve nincs apja meg testvére, de róla tudni kell, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Szerintem megint több gyógyszert vett be a kelleténél! (...) Az igazság az, hogy békesség és szeretet van nálunk. Összejárunk, együtt vacsorázgatunk, nincsen semmi probléma

– jelentette ki Gáspár Zsolti a Storynak, hozzátéve: minden este nézte a testvérét az Ázsia Expressz című műsorban, egyetlen részt sem hagyott volna ki.

L.L. Junior

A népszerű rapénekes párja, Dárdai Blanka nemrég a TikTok-oldalán árulta el, hogy egy hete érkezett haza Dominikáról szerelmével. A fiatal lány egy rövid bejegyzésben megmutatott néhány pillanatot az utazásukról, például, hogy hajnali ötkor kettesben nézték a napfelkeltét.

Egy hete érkeztünk meg Dominikáról és életem egyik legjobb nyaralása, illetve legjobb döntése volt, hogy Lacival elmentem

– mondta Dárdai.

@blankadardai 🇩🇴Dominika Vlog💌 #fyp #napivlog #fy ♬ Me Gustas Tu - Manu Chao

(Borítókép: L.L. Junior/Dárdai Blanka. Fotó: Velvet/RTL sajtóklub)