A TV2 A Nagy Ő című társkereső valóságshowjának versenyzőit a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna faggatta korábbi kapcsolataikról, érintve az egyéjszakás kalandok témáját is. Volt, aki egyből rávágott egy számot, míg más elítélte ezt a fajta viszonyt.

Mint arról a ma reggeli hírösszefoglalónkban már beszámoltunk, Lékai-Kiss Ramóna több személyes kérdést is feltett A Nagy Ő versenyzőinek a legutóbbi adásban, hogy a nézők is közelebbről megismerhessék a hölgyeket. Többek között olyan kényes témákról is akadt szó, mint a hűtlenség, az egyéjszakás kalandok vagy a gyerekvállalás kérdése. Utóbbi kapcsán az egyik versenyző, Metta például elárulta, hogy ő sosem szeretne gyereket,

mert szerinte nem szép a terhes has.

Amikor a műsorvezető rátért az alkalmi szexuális viszonyok kérdésére, Bogi egyből rávágta, hogy vele két alkalommal fordult elő életében, mire Bea elkezdte rázni a fejét. 

Én ezt nem tudom elképzelni, nyilván volt nekem is olyan, hogy egy csók elcsattant, de tovább sosem mentem, mert úgy gondolom, nekem van tartásom

– fogalmazott az Árpa Attila kegyeiért küzdő hölgy, aki hozzátette: azért nem él egyéjszakás kalandokkal, mert úgy véli, hogy azt követően érdektelenné válna az adott férfi számára. Bogi szerint ugyanakkor aminek meg kell történnie, az úgyis megtörténik. Nem gondolja, hogy attól, hogy ő több mindent kipróbált és több mindenről van fogalma, attól kevesebb lenne más nőknél.

(Borítókép: Egy egyéjszakás kaland után egy férfitól távozó nő.  Illusztráció: Shutterstock)