A színész ellen hétfő délután adott ki elfogatóparancsot a hatóság.

Rágalmazással vádolják Molnár Gusztávot, aki korábban többek között az RTL-en futó Drága örökösök című sorozatban is feltűnt. A rendőrség nem részletezte, hogy Molnár pontosan miben merítette ki a rágalmazás fogalmát, mindössze annyit közölnek, hogy a végzést a Gödöllői Járásbíróság adta ki ellene.

Ahogy arra az Index emlékeztet, a színész meglehetősen nehéz hónapokon van túl. Mint az nemrég kiderült, Molnár Gusztáv bipoláris személyiségzavarral, illetve alkoholproblémákkal küzd. Nagyobb botrány legutóbb akkor alakult ki körülötte, amikor volt felesége azzal vádolta meg, hogy bántalmazta közös gyermeküket, ám ezt a színész mindvégig tagadta. Második feleségével, Viviennel szintén alkoholproblémák miatt költöztek külön az év elején. A színész később állítólag olyan üzenetekkel zaklatta volt párját, amelyekben öngyilkossággal fenyegetőzött.

Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom

– nyilatkozta a Blikknek Molnár Gusztáv. Mint kifejtette, azt érzi, talán ez az utolsó esélye, hogy végleg leszokjon az alkoholról. Hozzátette: fáj neki, hogy felesége el szeretne válni, de megérti döntését, mivel megérdemli. Azt is megjegyezte, tudja, hogy azonnal be kéne vonulnia az elvonóra, de nem biztos benne, hogy lesz ereje összeszedni magát.

Az az igazság, hogy egy alkoholista ember vagyok, akinek nincs ereje bizonyítani már. Pedig tudom, hogy a feleségemnél semmi esélyem így, de most úgy érzem, nincs erőm megválni az alkoholtól, és inkább eldobnám az életem

– fogalmazott a színész augusztusban.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)