Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról hazánk hírességei az elmúlt egy napban az Instagramon.

Horváth Éva

Különleges ajándékkal lepték meg születésnapja alkalmából Horváth Évát. A modell-műsorvezető éppen ma, azaz november 23-án tölti be 44. életévét, szerettei – pontosabban férje, Gábor és két gyermekük, Kristóf és Alex – pedig gondoskodtak arról, hogy már reggel felköszöntsék őt. Legfrissebb Instagram-bejegyzésének tanúsága szerint az egykori szépségkirálynő egy Ferrari-piros robogót kapott. 

Freddie

Bár két gyermek édesapjaként rengeteg elfoglaltsága van, Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie elérkezettnek látta az időt az életmódváltáshoz. Az énekes-műsorvezető úgy tervezi, a következő időszakban – motivációs céllal – a közösségi oldalán is beszámol az edzésekről és azokkal járó nehézségekről.

„Lassan egy hónapja, hogy elterveztem, nem fogyhatok el fizikálisan a teendők, felelősségek mélyvízében. Két baba mellett az ember apaként is fáradt, kimerült, idő szűkében van stb... Ennek ellenére elhatároztam (ehhez kellett Dóri jóváhagyása is, hiszen az idő túlnyomó részében csak egymásra számíthatunk), hogy rendbe szedem a több mint 10 éve lefagyott bal combom, mert egyszerűen nem bírom tovább a folyamatos panaszokat, és tudom, még most tehetek ellene. A következő időszakban (persze csak ha ti is szívesen fogadjátok) beszélek majd az edzésről, feladatokról, nehézségekről, célokról, bízva abban, hogy néhányotok számára segítség lesz a holtponton való átlendülésben, vagy az út elkezdésében... Ezt az egészet motivációs szándékkal csinálnám, ugyanolyan őszintén mint minden mást, amit eddig (remélem) megszokhattatok tőlem. Megmutatom nektek az edzés igazi arcát, és bízom benne, hogy jó példaként fogok szolgálni mindenkinek aki ugyan edzene, de vagy ideje, vagy ereje, vagy kedve nincs ahhoz, hogy változtasson! 1. alapszabály: Ha edzés végén jól nézel ki, akkor valamit kurva rosszul csináltál!” – üzente követőinek.

Gömöri András Máté

Kivételes helyről, Torontóból jelentkezett be párjával, Polyák Lillával Gömöri András Máté. A színész-sportoló 

„Dicsak mekkora avasi kilátójuk van ezeknek itt Kanadába” – írta a képhez Gömöri.

A testépítéssel is foglalkozó színész azt is megmutatta követőinek, hogy Csámpás névre hallgató kutyája mennyire rosszul fogadta, hogy elutaznak.

„Csámpás meglátta, hogy bőröndbe pakolunk... erre ezt csinálta... hát leolvadt a szívem. Hogy lehetsz ennyire édes kiskutyám?!”

Metzker Viktória

Régi, gyerekkori felvételt mutatott magáról lapozható posztjában Metzker Viktória. Hazánk legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je azért posztolta a tinédzserkori felvételt, mert elmondása szerint mindig meglepődik azon, hogy a mai fiatalok mennyivel érettebbnek néznek ki korukhoz képest.

„Sokszor meglepődöm, hogy a mai 14-15 évesek, hogy néznek ki, mennyivel érettebnek tűnnek a koruknál, sőt van, hogy 18-20-nak nézem őket! Én a második képen 13-14 éves lehetek... kreppelt haj és delfines fülbevaló. Így volt ez jól és imádom ezt viszontlátni. Ezzel csak annyit akarok mondani, nem kell olyan gyorsan felnőni, van idő rá!” – írta a lemezlovas.

Vass Zita

A magyar származású szupermodell, Vass Zita a medence partjáról jelentkezett be. 

Zámbó Krisztián

Immáron 11 éve alkot egy párt Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzska. Az énekes románca az influenszerrel, aki a jelenleg futó Konyhafőnök VIP című gasztrorealityben is megméretteti magát, több hullámvölgyet is megélt – idén egy időt külön is töltöttek – ám amióta újra egymásra találtak, boldogabbnak tűnnek, mint valaha.

Herceg Erika

imádnivaló felvétellel örvendeztette meg követőit az Instagram-oldalán Herceg Erika. Az X-Faktor mentora egy olyan képet tett közzé, amely a tehetségkutató fináléjának estéjén készült róla és keresztlányáról, Emilyről. Az énekesnő, aki évekig a VIA Gra nevű ukrán együttes oszlopos tagja volt, kommentben azt is elárulta követőinek, hogy keresztlánya már 5 éves.

„A legédesebb gyermekünk a világon. Szeretlek pici Emily” – írta Herceg.

Nádai Anikó

Baki miatt magyarázkodott a közösségi oldalán Nádai Anikó. A műsorvezető a ValóVilág tizenegyedik szériájának első összefoglalójában került kellemetlen helyzetbe. Technikai hiba történt: miközben a nézők az újonnan beköltöző villalakók örömködését hallhatták, a képernyőn közben Nádai bosszankodását mutatták. A felvétel aztán futótűzként kezdett el terjedni a TikTok-on.

„Vicces volt ma reggel, amikor felébredtem, és azzal szembesültem, hogy szinte MÉM lettem a Tiktokon és mindenki arról beszél, hogy vajon mi történhetett tegnap este. Na jó... először annyira nem nevettem, de örülök, hogy nagyobb a műsor visszhangja mint a VB-nek. Akár össze is lehetne keverni, tegnap este én voltam a part mentén az edző, akire nem hallgatnak a játékosai. Viccet félrtéve, adódott egy kis technikai probléma, természetesen nem ez volt az első, sem az utolsó ilyen, ez az élő adás varázsa. Nem a villalakókra haragudtam és még csak nem is a munkatársaimra, egyszerűen csak a helyzetre, hiszen maximalista vagyok, aki igyekszik mindenből a legjobbat kihozni. Reméljük legközelebb menni fog és nem tréfál meg minket a technika ördöge!” – olvasható a kétgyermekes édesanya bejegyzésében.

A bakiról videót itt is láthat:

@creativide Kis bakika, Anikó élő adásban problémázik🤪🥶👀 #valovilag #valovilag11 #nadaianiko #rtl2 #foryou #foryoupage #fy #fyp #nekedbe #nekedbelegyen #pusztuljonforyouba ♬ eredeti hang - creativide

(Borítókép: Fehérvári Gábor Alfréd, Freddi. Fotó: MTI/Balogh Zoltán)