A Kiskunhalasi Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy 30 éves harkakötönyi férfi ellen, aki 2014. augusztus 31-én és szeptember 1-én Kiskunmajsán, egy üzlet kirakatában ittas állapotban meztelenül mutogatta magát és az arra sétálók előtt nyilvánosan önkielégítést végzett.

Mint korábban megírtuk, amikor valaki elment az üzlet előtt, akkor a férfi kikopogott az ablakon, majd amikor a járókelő odafordult, elővette a nemi szervét. 

A vádirat szerint a vádlott 2014. augusztus 31-én, délután 5 óra körüli időben Kiskunmajsán, egy használaton kívüli üzletben meztelenül kiállt a kirakatba és a járdán elhaladó hölgynek elkezdte a nemi szervét mutogatni, majd nyilvánosan önkielégítést végzett.A vádlott másnap ugyanitt folytatta szeméremsértő tettét: szeptember 1-én, a délutáni órákban az ittas férfi a kirakatból meztelenül leste a járókelőket, majd két arra elhaladó hölgynek ismét a nemi szervét mutogatta. A rendőrök a cselekményt észlelő járókelők bejelentése alapján beazonosították az elkövetőt, majd 2014. szeptember 5-én Budapesten fogták el a magát mutogató férfit.