shutterstock 94585822

Melléből lőtte az anyatejet a tolvaj

2014.10.31. 19:10 Módosítva: 2014.10.31. 19:48

Örömmel prezentáljuk a hét valószínűleg legabszurdabb hírét, egyenesen Németországból. A szemtanúk a megdöbbenéstől mozdulni sem tudtak, amikor egy nő besétált a helyi gyógyszertárba, elővette a mellét, és tüzelt. A történetben szereplő hölgy nagy valószínűséggel ezen tettével számos díjat bezsebelhetne, kezdve a tökéletes tolvajtrükkért járó elismeréssel, vagy akár a megtévesztés mestere címmel. 

A bizarr jelenet Darmstadt egyik gyógyszertárában zajlott le, ahova hétfő délután sétált be egy hölgy,aki mellszívót szeretett volna vásárolni – írja a Bild. A teljesen normális történet akkor vett Tarantino-filmekbe illő fordulatot, amikor a nő fizetés után kiszabadította egyik mellét a ruhája és melltartója fogságából, megcélozta, és lespriccelte a patikust, majd átsétált a másik kasszához, és az ott dolgozót is meglőtte anyatejjel. A rendőrségi beszámoló szerint ezek után csupasz bimbóval elhajította a már megvásárolt mellszívót, és elhagyta a patikát. A vásárlók sóbálvánnyá dermedve nézték a történteket, amit teljes mértékben megértünk, nem látni minden nap ilyen anyatejes támadót. 

A későbbi helyszíni szemlén kiderült a turpisság: a kasszából ugyanis hiányzott 100 euró. "Azt feltételezzük, hogy ezt az agyament, szürreális tervet azért eszelte ki a nő, hogy elterelje a figyelmet a lopásról" – nyilatkozták a helyi rendőrök. 

Kommentálná? A Facebookon tegye!