000 Par7689950

Megvették, bezárták, drogozták és prostitúcióra kényszerítették a fiatal lányt

2014.11.05. 19:32

A 17 éves fiatal lány története egy keményebb krimivel is felér, azonban sajnos az alább leírtak mind megtörténtek vele. 

A fiatalkorú lányt 2011 és 2013 között Vajta, Cece, Dunaföldvár, Budapest és Kiskunlacháza környékén rendszeresen prostitúcióra kényszerítette futtatója, L. Ádám, majd az így keresett pénzt elvette tőle. A rendőrségi beszámoló szerint olyan eset is előfordult, hogy a lány ellenállt, ezért a kuncsaft úgy megverte, hogy eltört az orra. 

Egy autóért cserébe eladta a lányt

Nem sokkal később L. Ádám egy autóért és némi készpénzért cserébe túladott a fiatal lányon a 19 éves H. Dávidnak. A 19 éves pálfai fiatal többedmagával egy kiskunlacházi házba vitte a lányt, majd egy sötét szobába zárták. Étel, italt alig adtak neki, mosakodni sem engedték. Viszont folyamatosan drogozták, hogy elkábult állapotban fogadja a kuncsaftokat. Fogvatartói folyamatosan verték és a megkeresett pénzt elvették tőle. 

Egy férfi végül megkegyelmezett neki és segített, hoyg meg tudjon szökni. Felszállt az első buszra, és Budapestig ment vele. Fogvatartói azonban üldözőbe vették és utól is érték, azonban amikor megpróbálták berángatni a kocsiba, elmenekült. 

„A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya F. Józsefné ellen emberkereskedelem bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kerítés bűntett és gyermekprostitúció kihasználása bűntett, H. Dávid és a 42 éves N. Zoltán ellen emberkereskedelem bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kerítés bűntett, testi sértés bűntett kísérlet és gyermekprostitúció kihasználása bűntett, míg a 22 éves gyanúsított ellen emberkereskedelem bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kerítés bűntett és testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozóhatóság a büntetőeljárást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére" – írja a police.hu.