Tajtékzik a börtönben a magyarbánhegyesi családirtó, T. Lajos, aki most tudta meg, hogy kislányát, Napsugárt édesanyja Németországba vitte, írja a Blikk.

Miután M. Adrienn külfödre menekült az ötéves kislánnyal együtt, lehetősége is elszállt, hogy T. Lajos - akinek szülői felügyeleti jogát a bíróság néhány héttel ezelőtt megszüntette láthassa gyermekét.

„Lajos imádja a gyermekeit. A tragédia is Napsugár elhelyezésének kapcsán történt. Az, hogy értesült a Blikkben megjelent cikkről, amelyben Adrienn azt nyilatkozta, hogy új életet kezdtek több mint ezer kilométernyire egy másik országban, betette nála a kaput" - nyilatkozta a lapnak a férfi egyik hozzátartozója. 

A nemrégen lezajlott gyermekelhelyezési tárgyaláson T. Lajos lemondott minden jogáról, és tudomásul vette a bíróság ítéletét, de külön kérte – s ezt a bírónő meg is említett ítélete indoklásában –, hogy ne vigyék külföldre a kislányt. A családirtásért előzetes letartóztatásban ülő férfi a Blikk információi szerint megfogadta, hogy harcol kislányáért, bár arra semmi esélye, hogy bármikor is megkaphassa Napsugárt.