161381546

Mennyezetmászó meztelen férfi őrjöngött a bostoni reptéren

2014.11.29. 23:21

Valami nem volt kerek azzal a személlyel, aki meztelenül művetl őrültségeket a bostoni Logan reptéren szombaton késő éjjel – írja a CBS News. A massachusettsi rendőrség közleménye szerint a 26 éves Cameron Shenk előbb bement a C terminál női mosdójába, levetette ruháit, és felmászott a plafonra és bemászott az álmennyezetbe.

A kálváriája persze nem ért véget ennyivel: lezuhant a plafonról, amitől sérüléseket szerzett a fején és a testén, majd véresen és pőrén kirohant a vécéből. Ezután betalált egy 84 éves férfit, akit megtámadott és súlyosan bántalmazott. Az idős férfi súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az őrizetbe vétele se volt egyszerű, egy rendőr is könnyebb sérülést szenvedett, miközben megpróbálta elfogni a férfit. Elég komoly vádpontokkal nézhet szembe Shenk: emberölés kísérlete, testi sértés, 60 év feletti személy elleni és rendőr elleni erőszak, fajtalankodás, garázdaság stb.

Fontos még megemlítenünk, hogy a Chicago Tribune megkérdezte a rendőrséget arról, hogy Shenk alkohol vagy drog hatása alatt állt-e, de a rendőrség egyelőre nem kommentálta ezt.