Undorító eset derült ki Pennsylvaniában a Gawker szerint: egy 53 éves férfiről kiderült, hogy megölte a mostohalányát, majd fajtalankodott vele. Gregory R. Graf úgy tűnik, megússza a halálbüntetést részben annak köszönhetően, hogy videóra vette az aktusát, ez pedig igazolja, hogy a beismerő vallomásában végig igazat állított.

John Morganelli államügyész szerint bonyolult jogeset a mostohalánya, Jessica Padgett holttestét meggyalázó férfié, mivel ha az erőszakoskodása miatt halt volna meg a lány, akkor kérhetnének rá halált, itt azonban nekrofíliáról van szó, ami a pennsylvaniai Btk szerint nem büntetendő ilyen súlyosan.

A 33 évesen elhunyt Padgettnek amúgy november 1-én veszett nyoma, mindössze két hónappal házasságkötése után. Öt nappal később találtak rá a holttestre, elásva Graf kertjében. A gyanú szerint Graf tarkón lőtte őt. A helyi Morning Call szerint a kedden felfedezett videó létét pénteken ismerték el az ügyészek. Közben az is kiderült, hogy Graf marihuánát is termesztett otthon.