18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megölte az anyát, kivágta a magzatot

2014.12.23. 18:55

Mexikóban a kartellharcok miatt eleve brutális gyilkosságok sokkolják a közvélemény nap mint nap, de a 17 éves Guadalupe Salinas Hernandez mindannyiukon túltett a Jezebel szerint. A fiatal lány halálra késelt egy terhes nőt és kivágta belőle a magzatát.

Az eset a Tamaulipas állambeli Reynosában történt, a rendőrség szerint az áldozat a 20 éves Nathaly Cartas Leon, aki nyolchónapos terhes volt. Hernandez a Facebookon szedte össze áldozatát. Leon babakellékeket keresett a portálon, ekkor ismerkedtek össze.

kb6doqknm7cbq2rjwxmx
Fotó: Facebook

Hernandezhez Leon személyesen ment el, a fiatal lány pedig már az ajtóban fejbe vágta egy tompa tárggyal, majd többször megszúrta. Ezután vágta ki az anya méhéből a gyermeket, majd elszaladt vele a közeli kórházba azt állítva, az ő gyereke és mentsék meg. A gyerek azonban szintén meghalt, a kórházi személyzet pedig kétségbe vonta a 17 éves lány sztoriját. Főleg, hogy rájöttek, a baba még az anya hasában fulladt meg, és az nem lehetett a lány.

Hernandeznek korábban abortusza vagy vetélése lehetett további sajtóbeszámolók szerint. Úgy tudni, a lány elismerte az emberölést.